Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROBALI SMO

Iz najnovije kolekcije: Kako da usne budu meke i glatke, ne samo za Valentinovo

Proizvodi za njegu tijela Lush
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
10.02.2024.
u 11:00

Sweet Talk svjetluca poput šećera. Zapravo, dobrim dijelom tu i jest šećer, obogaćen organskim uljem jojobe, uljem divlje slatke naranče, uljem ruže, ekstraktom vanilije, hladno prešanim uljem sjemenki maline. A kako tek miriši.. Za prste polizati!

Ako još uvijek niste kompletirali dar kojim ste za Valentinovo naumili razveseliti nekog posebnog, razmotrite i piling za usne Sweet Talk. Lush ga je predstavio kao dio limitirane kolekcije upravo pred Dan zaljubljenih. Deset eura stoji staklenica koja čuva 25 grama ovog veganskog proizvoda. Kroz prozirnu se stijenku probija intenzivna roza boja, granulaste teksture. Svjetluca, poput šećera. Zapravo, dobrim dijelom tu i jest sitni šećer, obogaćen organskim uljem jojobe, uljem divlje slatke naranče, uljem ruže, ekstraktom vanilije, hladno prešanim uljem sjemenki maline… Većinom su tu prirodni sastojci, uz sigurne sintetičke. Plastike nema ni u tragovima.
Kad se otvori poklopac, slatkoćom se nametne miris koji podsjeća na slatkiš, na žvaku ili kakav bombon od maline. Općenito, svi Lush proizvodi mirišu tako… Tako jestivo. Uglavnom, malo ovog pilinga treba zagrabiti na prst, istrljati njime usne te obrisati višak.

VEZANI ČLANCI:

Energizirajući piling usne ostavlja mekim, glatkim, prokrvljenima. Nakon korištenja, činile su nam se punijima, svakako su s njih nestale suhe stanice kojima tu više nije bilo mjesto. Šećer ih je nježno uklonio, ulje sjemenki maline umirilo, a organsko ulje jojobe hidratiziralo. Sweet Talk isprobano je učinkovit piling, a dodatno veseli njegov razigran miris. Kome, zapravo, treba piling za usne? Tijekom hladnijih mjeseci u godini, većini jer mnogi muku muče s usnama suhima i ispucalima od kombinacije vjetra s jedne strane i zagrijanih prostora s druge. Čak i kad vani (više) nije hladno, usne zimi pate i treba im dodatna njega kako bi se mrtve stanice uklonile, a koža usana bolje hidratizirala. Nije loše to reći ovako - na sladak način.

* Stavovi izneseni u ovom tekstu su neovisna mišljenja ljudi koji su sudjelovali u analizi i nisu službeni stav Večernjeg lista.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije