Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršeno!

FOTO Što ćete dragoj kupiti za Valentinovo? Evo naših 10 prijedloga s kojima ćete opet osvojiti njeno srce

shutterstock
08.02.2024.
u 08:00

Izbor poklona za Valentinovo može biti intiman izraz vaše ljubavi i pažnje prema njoj. Bez obzira na to odaberete li nešto romantično, osobno ili avanturističko, važno je da odražava njezine interese i osjećaje.

Dok se Valentinovo približava, mnogi traže idealan način da izraze svoju ljubav prema posebnoj ženi u svom životu. Općenito, svjesni smo toga kako se ljubav živi svaki dan i kako Valentinovo nije odraz onoga koliko nam je stalo. Takav način razmišljanja ispravan je, ali unatoč tome želimo dati malo više od sebe i potruditi se za taj dan. U potrazi za nečim posebnim i personaliziranim, predstavljamo vam popis najboljih poklona koji će sigurno osvojiti srce vaše drage.

Personalizirani nakit: Vjerojatno nema žene koja se ne bi razveselila glamuroznom komadu nakita - elegantnom lančiću ili paru naušnica. Samo ne zaboravite saznati preferira li zlato  ili srebro. No, ništa ne govori o ljubavi poput personaliziranog nakita. Razmislite o ogrlici s njezinim inicijalima ili prstenju s ugraviranim posebnim datumom. Ovakav poklon dodaje dozu osobnosti i sentimentalnosti.

Spa vikend paket: Pružite joj doživljaj opuštanja s vikendom u luksuznom spa centru. Masaže, wellness tretmani i opuštajući ambijent stvaraju savršen okvir za zajednički odmor. pa vikend paket predstavlja idealan način za zajednički bijeg od svakodnevnog stresa i uživanje u luksuznim wellness tretmanima. Rezervirajte vikend boravak u luksuznom resortu poznatom po svojem spa centru. Neka vaša draga uživa u tretmanima poput masaža, aroma terapije i hidroterapije dok uživate u zajedničkom opuštanju.

Omiljeni parfem: Zavirite u parfemsku kolekciju vaše partnerice i možda ćete primijetiti da joj ponestaje omiljenog parfem. Upravo je to najbolji poklon koji joj možete pokloni, no, ako želite, možete odabrati i miris koji još nije isprobala. Odaberite miris koji će ju podsjećati na posebne trenutke. Luksuzan parfem pružit će joj osjećaj glamura i posebnosti svaki put kada ga koristi.

 

VEZANI ČLANCI:

Personalizirana fotoknjiga s uspomenama: Prikupite zajedničke trenutke u jednu prekrasnu fotoknjižicu. Dodajte osobne poruke, citate ili anegdote kako biste stvorili poseban i emotivan poklon. Fotoknjigu možete izraditi i sami uz malo kreativnosti i truda, ili pak naručiti gotove fotoknjige s vašim najdražim fotografijama.

Tečaj ili radionica prema njenim interesima: Svatko ima nešto što bi htio probati ili naučiti u životu, a vašoj partnerici bit će posebno drago ako ste zapamtili što želi isprobati i to joj darovali. Ako vaša draga ima poseban hobi ili interes, razmislite o poklonu tečaja ili radionice. To može biti tečaj kuhanja, šivanja, plesa, umjetnosti ili čak nečeg avanturističkog poput tečaja letenja balonom.

Vikend putovanje u romantični grad: Oduzmite joj dah planiranjem vikend putovanja u romantični grad. Bilo da je to grad s bogatom poviješću ili tiha obala s prekrasnim zalascima sunca, zajedničko putovanje stvara trajne uspomene.

Set za njegu kože: Gotovo svaka žena ima svoju rutinu njege kože koju redovito održava. Ponovno zavirite u njezinu kolekciju, pogledajte što koristi i što bi joj moglo nedostajati od proizvoda. Ako vaša partnerica nema preferenciju proizvoda, razveselite je luksuznim setom za njegu kože koji uključuje kvalitetne proizvode za njegu lica i tijela. 

Romantična večera: Iako većina parova za Valentinovo dogovori romantične večere u dvoje, ovo je idealna prilika da vašu partnericu odvedete u restoran koji želi isprobati, ali nikada nije bila dovoljno hrabra da stvarno ode u njega. Ili je možete počastiti večerom u restoranu u koji ste htjeli ići, ali vam je ponuda bila preskupa za običnu večeru.

Kutija s ljubavnim porukama: Pripremite kutiju s malim ljubavnim porukama, citatima, ili uspomenama. Vaša draga će moći izvlačiti poruke iz kutije i osjećati se voljenom tijekom cijele godine. Možete pripremiti i set ljubavnih kartica, a na stranici Slova pišu priču pronašli smo set kartica koji sadrži 52 kartice s raznim zajedničkim aktivnostima, idealno za jednu aktivnost svaki tjedan u godini.

Buket ruža: Iako je ovo klasičan poklon, i dalje nikada ne izlazi iz mode i oduševit će svaku damu. Naručite buket ruža s posebnom porukom koja će razveseliti vašu partnericu. Ruže joj možete dostaviti na posao ili fakultet, ili ga pokloniti uživo na spoju za Valentinovo.

Komentara 2

AC
ActaCroatica
09:28 08.02.2024.

Svoju suprugu jednako volim svakog dana u godini i ne padam na te konzumenističke fore pa joj ne kupujem išta niti ona meni. O baš nam je lijepo!

DU
Deleted user
09:27 08.02.2024.

Nema se potrebe truditi , neka ona meni plati romantično putovanje. Dolje s patrijarhatom. Zašto bi se muški posebno trebali truditi oko žene i trošiti svoj novac? Romantika je mrtva , došlo je novo doba .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije