Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAMING FOR BALKANS

Igrajte i pomozite ugroženima na poplavljenim područjima

battlefield
Foto: Battlefield
1/3
23.05.2014.
u 11:41

Udruga za promociju elektroničkog sporta EXP Algebra organizirala je 24-satni live stream kojem je cilj prikupiti novčanu pomoć te proširiti svijest o nedavnim događajima u Slavoniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Posljednjih dana svjedočimo mnogim akcijama i podrškama usmjerenih na pomoć ugroženima na poplavljenim područjima. Mnoge udruge, ali i poznata lica, dali su svoj doprinos. Potpora i želja za pomoći ne jenjava.

Udruga za promociju elektroničkog sporta EXP Algebra organizirala je 24-satni live stream na Twitchu, stranici koju mjesečno posjeti preko 43 milijuna posjetitelja, kojem je cilj prikupiti novčanu pomoć te proširiti svijest o nedavnim događajima u Slavoniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji. Istaknuli su da im je cilj prikupiti 2000 američkih dolara koje namjeravaju podijeliti na tri jednaka dijela te svakoj državi dodijeliti dio. Možda ne zvuči puno s obzirom na počinjenu štetu, ali svaka pomoć je dobrodošla.

Događaj počinje u subotu, 24. svibnja u 15h. Pozvani su gameri, ali i svi ostali, da se pridruže, pogledaju i doniraju. Program će se sastojati od popularnih igara kao što su League of Legends, Battlefield 4 i mnogih drugih.

Foto: Battlefield

Za nedjelju, 25. svibnja u 10h, pripremili su zanimljiv League of Legends događaj u kojem će sudjelovati isključivo ženske gamerice iz naše regije.

Prijenos će se odvijati na dva kanala gdje ćete moći pratiti igru koja se u tom trenutku odvija iz perspektive jednog od igrača.

Organizatori su također pripremili zanimljive nagrade za neke od posjetitelja i sudionika ove humanitarne akcije nazvane #GamingForBalkans.

Za sve informacije i pitanja, možete se obratiti na e-mail adresu gamingforbalkans@expgaming.org.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije