Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo izdanje

I u obnovljeni Citroën C3 ugrađen najveći vjetrobran

citroën c3 (1)
Foto: Citroën
1/7
27.02.2013.
u 16:10

U motornu gamu francuski proizvođač uvodi nove, učinkovite Pure Tech benzince koji su 15 posto snažniji, a troše 25% manje

Obnovljeni Citroën C3 bit će također među premijerama u Ženevi, na međunarodnom salonu koji vrata otvara početkom ožujka. Linije su mu zategnute, kvaliteta povećana. Na tržišta diljem Europe trebao bi krenuti tijekom travnja.

Novi Citroën C3 potvrđuje najjače strane ovog modela te opet donosi najveći Zénith vjetrobran na tržištu. Zahvaljujući njemu nudi najbolju vidljivost u klasi Energičan stil naglašen je novim prednjim dijelom, a model je dobio i nova stražnja svjetla. Udobnost je poboljšana, a novi osjećaj u vožnji nudi se zahvaljujući inovativnim tehnološkim rješenjima.

Oprema je bogatija. U ponudi je, primjerice, kamera za vožnju unatrag koja olakšava parkiranje.

U gamu se uvode novi, još učinkovitiji motori (od 87 g/km CO2) kao što su novi 3-cilindarski Pure Tech benzinski motori - u 1,0 i 1,2 izvedbi - koji donose 15 posto više snage i 25 posto manju potrošnju goriva, u usporedbi s 4-cilindarskim motorima koje zamjenjuju.

>> FOTO C-Elysée - francuska mjera protiv krize stigla 
u Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 1

PE
peugeot
15:41 28.02.2013.

Francuski automobilski strucnjaci smatraju da su se automobili grupacije PSA ("Peugeot&Citroën") i "Renault" kvalitetom finalne izrade u potpunoisti izjednacili sa njemackim automobilima. Pa, ipak, "Peugeot" otpusta 7.500, a "Renault" 8.000 radnika. A sad ide ova automobilska vijest. VW REKORDAN PRIHOD VW REKORDAN PRIHOD * Lani je grupacija VW opstvarila prihod od 22 milijarde eura ! U 2012. godini grupacija VW je ostvarila suficit u iznosu od cak 22 milijarde eura. Tako ce svakom zaposlenom u ovoj automobilskoj tvrtki biti isplecena premija u ienosu od 7.500 eura. Koliko li ce tek novca primiti VW akcioneri vjerojatno ce ostati tajna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije