Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZNI SEDAN

Hyundai predstavio prve fotografije novog Genesisa

hyundai genesis
Hyundai
24.10.2013.
u 20:59

Nova generacija, poručuju iz Hyundaija, rezultat je investicije vrijedne 500 milijardi južnokorejskih wona (oko 2,6 milijarde kuna)

Hyundai je danas predstavio prve fotografije novog Genesisa kako bi promovirao automobil uoči predstavljanja na južnokorejskom tržištu, koje bi se trebalo dogoditi tijekom ove godine. Novi premium sadan na ostalim će se većim tržištima pojaviti tijekom iduće godine.

Prva generacija ovog luksuznog modela s pogonom na stražnje kotače, koja se ne prodaje u Europskoj uniji, pojavila se 2008. godine. Nova generacija, poručuju iz Hyundaija, rezultat je investicije vrijedne 500 milijardi južnokorejskih wona (oko 2,6 milijarde kuna) i promijenit će pravila igre na tržištu.

Genesis je prvi model izrađen na temelju druge generacije dizajnerske filozofije \"Fluidic Sculpture\" koju karakteriziraju jednostavan, harmoničan i profinjen dizajn, tvrde u Hyundaiju. Na temelju ove filozofije bit će izrađeni i svi novi Hyundaijevi modeli.

>> Hyundai ix35 zategnuo bore i obogatio opremu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije