Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maserati

FOTO Quattroporte - suvremena izvedba elegantnog klasika

Maserati (1)
Foto: Maserati
1/5
16.11.2012.
u 15:42

Proizvođač detalje o motorima još krije, no navodi da će agregati nove generacije iz Ferrarijeve tvornice biti jači i štedljiviji

Maserati je za siječanjski salon u Detroitu najavio jedan od tri nova aduta planirana do 2015. godine. Uz stil, kvalitetu i vozne osobine po kojima je prepoznatljiv već gotovo sto godina, za uspjeh su mu neophodni i novi modeli. Novi Maserati Quattroporte sportska je luksuzna limuzina visokih performansi.

Neki su elementi s prethodnika zadržani pa i model za iduću godinu ima jednaku prednju rešetku, tri otvora na boku i karakterističan C-nosač. Novi je Quattroporte veći od prethodnika pa time i darežljiviji prostorom u interijeru koji je postao funkcionalniji. Model tjera nova generacija pogonskih agregata koji stižu iz Ferrarijeve tvornice u Maranellu. Snažniji su i ekonomičniji, a performansama bi trebala pomoći i dotjerana šasija te smanjena težina automobila.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar flegmatik
flegmatik
21:17 18.11.2012.

Stil i vozne osobine mu se moraju priznati, ali kvalitetom se Maserati bas i ne moze podiciti. Nazvati Ferrarijev motor "pogonskim agregatom" je svetogrdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije