Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oko koronavirusa

Facebook uklonio Trumpovu objavu zbog širenja dezinformacija, evo što je tvrdio

U.S. President Trump participates in roundtable discussion at the White House in Washington
Foto: LEAH MILLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
06.08.2020.
u 09:26

Trumpov video sadržavao je lažne tvrdnje o navodnoj imunosti određene skupine na covid-19

Popularna društvena mreža Facebook uklonila je u srijedu video na kojemu američki predsjednik Donald Trump govori da su djeca "gotovo imuna na covid-19" uz obrazloženje da su njime prekršena pravila kompanije protiv širenja dezinformacija o koronavirusu.

"Taj video je sadržavao lažne tvrdnje o navodnoj imunosti određene skupine na covid-19, što je kršenje naše politike usmjerene protiv širenja dezinformacija o toj bolesti", objavio je glasnogovornik Facebooka.

To je prvi put da su uklonili neku Trumpovu objavu zbog dezinformacija o koronavirusu.

Bijela kuća nije komentirala ovaj potez Facebooka.

Komentara 8

Avatar GeniKameni
GeniKameni
09:57 06.08.2020.

Facebook zaposljava ljude iz svih mogucih struka koji drze monopol na istinu i onda po svom nahodjenju odlucuju sto narod smije a sto ne smije citati!!! Izgleda da je "zeljezna zavjesa" pala iz pogresnih razloga!

BI
Bijeligolub
10:04 06.08.2020.

Fake book je pravo ime .

BR
Brandfackel2
09:35 06.08.2020.

Stvarno je teško pogoditi da li je izjava uklonjena na osnovu istraživanja nezavisnih medincinskih stručnjaka ili zato što Zuckerberg spada u istu globalističku falangu kao i svi Trumpovi protivnici.... Mediji su najveće zlo našega vremena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije