Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICROSOFT

Ekobit organizira konferenciju za developere - DevArena

28.09.2018.
u 08:39

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja predstavit će aktualna rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike.

DevArena godišnja je konferencija u organizaciji Ekobita, tvrtke-članice CISEx-a i etabliranog hrvatskog softverskog poduzeća. Konferencija se bavi razvojem softvera i informacijskim tehnologijama te je jedna od vodećih u tom području u Hrvatskoj. Predavanja vode Ekobitovi i vanjski stručnjaci za razvoj softvera, DevOps procese i ostala IT područja koji posjeduju višegodišnje iskustvo u vođenju projekata i pružanju konzultantskih usluga. DevArena je konferencija za developere, a od drugih konferencija izdvaja je fokus na tehničke prezentacije bez sponzorskih i prodajnih predavanja. Ovogodišnje izdanje održava se 18. 10. u Termama Tuhelj, za dodatne informacije i prijave posjetite web-stranicu konferencije www.devarena.hr.

POWER OF DATA, 12. 10. 2018., HOTEL ACADEMIA

Konferencija Power of Data u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Platinum IBM Business partnera i poslovnog tjednika Lider održat će se 12. listopada 2018. godine u hotelu Academia u Zagrebu. Cilj konferencije je postojećim i potencijalnim korisnicima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja predstavit će aktualna rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike. Konferencija je namijenjena direktorima tvrtki, direktorima financija i kontrolinga, IT stručnjacima…

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja poznata je po kvalitetno objedinjenim uslugama iz područja informatičkih tehnologija i poslovnih rješenja, pri čemu se posebno ističu rješenja iz područja poslovne analitike, pohrane podataka, usluge data centra i nova rješenja u cloudu. Više informacija http://lider.events/power-of-data/.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije