Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA ZNAKOM PORSCHEA

Budite brzi, u srijedu u prodaju kreće limitirana serija tenisica, a mi znamo i cijenu

Foto: Porsche
1/9
04.09.2023.
u 13:51

Porsche u srijedu u prodaju pušta dvije limitirane serije tenisica, povodom 60. rođendana Porschea 911, a  tijekom rujna prvi će kupci dobiti i Renaultove tenisice, inspirirane modelom R5 Turbo 3

Kad više od znaka prestižnog modnog brenda cijenimo onaj na nosu automobila, valja posegnuti i za tenisicama koje nose isti logo. Najnovije su takve tenisice one kreirane povodom obilježavanja 60. rođendana Porschea 911, a njihova je premijera najavljena za utorak, 5. rujna. Riječ je o dva posebna ograničena izdanja tenisica izrađena u suradnji s globalnom sportskom tvrtkom Puma.

Retro tenisice simboliziraju prošlost, a Heritage tenisice sadašnjost Porschea 911. Oba modela nisu samo ograničena, već su pojedinačno numerirana, što svaki par čini jedinstvenim
Foto: Porsche

Modeli tenisica posebno dizajnirani za godišnjicu odražavaju impresivnu povijest kultnog sportskog automobila: Retro tenisice simboliziraju prošlost, a Heritage tenisice sadašnjost Porschea 911. Oba modela nisu samo ograničena, već su pojedinačno numerirana, što svaki par čini jedinstvenim. Elegantne Retro tenisice karakterizira klasična uska i ravna silueta Porschea 911 S 2.5 iz 1972. godine. Svijetlo plava boja tenisice izvedena je iz vanjske boje povijesnog vozila. Isto vrijedi i za startni broj 56 na peti. Uz besprijekorno dorađenu brušenu kožu u kombinaciji s jezikom od glatke kože, crveni kontrastni šavovi zaokružuju retro izgled. Tenisica je ograničena na 1972 primjerka, po godini rođenja automobila.

Retro tenisice karakterizira klasična uska i ravna silueta Porschea 911 S 2.5 iz 1972. godine. Svijetlo plava boja tenisice izvedena je iz vanjske boje povijesnog vozila
Foto: Porsche

Početni broj 63 (po godini rođenja Porschea 911) i natpis Porsche – oba smještena na peti – zaokružuju sportski izgled Heritage tenisica
Foto: Porsche

Tenisica Heritage ima modernu, sportsku siluetu, a njen dizajn i boja inspirirani su novim Porscheom 911 S/T, lansiranim upravo povodom 60. rođendana 911-ice. Siva nijansa cipele od glatke kože temelji se na vanjskoj boji jubilarnog automobila, dok podstava cipele preuzima ton boje konjaka u unutrašnjosti. Početni broj 63 (po godini rođenja Porschea 911) i natpis Porsche – oba smještena na peti – zaokružuju sportski izgled. Kao posveta prvoj generaciji modela 911, tenisice Heritage ograničene su na 1963 primjerka. Oba para tenisica osmišljena su tako da lijeva ima crvene vezice, a desna crne. Druga vezica svake od dviju boja nalazi se u kutiji. Tenisice će se moći naručiti od 6. rujna na shop.porsche.com. Na stranici puma.com moći će se u Europi naručiti od 24. rujna. Cijena će im biti 150 eura.

Renaultove 3E Racing Shoe5 tenisice imaju sportski stil, nagib stražnjeg dijela koji podsjeća na šasiju automobila, unutrašnjost inspiriranu presvlakama... Retro, a moderne
Foto: Renault

Tenisice proizašle iz suradnje Porschea i Pume nisu, naravno, jedine tog tipa. Tenisice sa znakom auto marke imaju i drugi, samo treba malo potražiti. Ovo je naš izbor, uz najnovije Porscheove. Renault je ovoga mjeseca prvim kupcima počeo isporučivati tenisice čiji dizajn odaje počast legendarnom Renaultu 5 Turbo: sportski stil, nagib stražnjeg dijela koji podsjeća na šasiju automobila, unutrašnjost inspirirana presvlakama... Retro, a moderne. Najkraći je to mogući opis tih Renaultovih 3E Racing Shoe5 tenisica, inspiriranih modelom R5 Turbo 3E, koje se nude na theoriginals-store.renault.com. Nose boje konceptnog automobila i utjelovljuju bit 100% električnog driftera. U ponudi su brojevi od 39 do 45. Prvi kupci svoje će tenisice dobiti tijekom rujna, a platili su ih 265 eura.

Robusna silueta Mercedesovih tenisica prekrivena je kamuflažnim ukrasom i nosi oznake marke
Foto: Mercedes-AMG

Mercedes-AMG RS-X Camo tenisice stoje 130 eura, a na izbor su veličine od 39 do 47. Privući će one koji žele stati iza svog omiljenog tima, Mercedes-AMG. Robusna silueta prekrivena je kamuflažnim ukrasom i nosi oznake marke, čineći ove tenisice spremnima i za stazu i za grad.

I BMW-ove tenisice povezane su s motorsportom, ali i s Pumom - kao i Mercedesove
Foto: BMW

I BMW-ove tenisice povezane su s motorsportom, ali i s Pumom te se mogu naći na eu.puma.com, kao i Mercedesove. BMW M Motorsport RS-X Sneakers u bijelo, plavo, crvenoj kombinaciji stoje 125 eura, a dolaze u veličinama 39 do 48. Također su robusne, upotrebljive u gotovo svim prilikama. Opel je, pak, u suradnji s Adidasom osmislio limitirano izdanje bijelih tenisica s crnim i žutim detaljima (vezice i unutrašnjost). Na raspolaganju su brojevi 37-45. Kombinacija su klasičnih linija i sportskih detalja, a par stoji 130 eura.

Opel je u suradnji s Adidasom osmislio limitirano izdanje bijelih tenisica s crnim i žutim detaljima
Foto: Opel

Komentara 1

NE
Nemanadimak
15:18 04.09.2023.

Jos jedan od bezobrazluka i kako zaraditi jos novaca. Ovo bi imalo smisla za davati u poklon kupcima automobila. Ali ovako po ovoj cijeni prodavati obicne tenisice koje su u normalnom slucaju 50-70 eura je lopovluk. Ali vjerojatno ce se naci oni koji ce to platiti bez problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije