Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CABRIO NOVOG IMENA

BMW službeno predstavio kabrioletsku verziju serije 4

bmw serije 4 cabrio (1)
Foto: BMW
1/9
14.10.2013.
u 16:48

Najjači benzinac ima 306 konja, do stotke dolazi za 5,6 sekundi, a najviša brzina elektronički je ograničena na 250 km/h

BMW je službeno predstavio drugu, kabrioletsku verziju svoje nove serije 4, koja zamjenjuje coupe i cabrio izvedbe serije 3. Novi kabrio vidno je širi i ima duži međuosovinski razmak od svog prethodnika.

Trodijelni sklopivi krov, kažu u bavarskoj tvrtki, unaprijeđen je i ističe se zaštitom od buke izvana. Za rasklapanje je potrebno 20 sekundi, a krov se može spustiti i u vožnji do 18 km/h. Kada je krov dignut prtljažnik ima 370 litara, 20 više od kabrioletske \"trojke\".

Što se motora tiče, u ponudi su dva benzinca sa šest (435i), odnosno četiri cilindra (428i) te dizelaš 420d koji imaju od 184 do 306 konjskih snaga te koriste najnoviju BMW-ovu tehnologiju TwinPower Turbo. 435i ima najbolje performanse - s 306 konjskih snaga do stotke dolazi za 5,6 sekundi, a najviša brzina elektronički je ograničena na 250 km/h.

Šestbrzinski mjenjač je standardan, a u ponudi su i automatici od osam brzina. Od proljeća iduće godine u ponudi će biti i 428i s pogonom na sva četiri kotača.

>> Kako vam se sviđa novi BMW serije 4 Coupé?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije