Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem

BMW preventivno s tržišta povlači 1,3 milijuna vozila serije 5 i 6

bmw 5
27.03.2012.
u 11:58

Vlasnici predmetnih vozila u Republici Hrvatskoj bit će pismeno obaviješteni i pozvani u ovlaštene BMW-ove servise

Njemački autodiv BMW objavio je danas da će preventivno s tržišta u svijetu povući 1,3 milijuna vozila zbog potencijalnog problema s pokrovom kabla akumulatora. Moguća pogreška nalazi se na modelima automobila serije 5 i serije 6 proizvedenih između 2003. i 2010. godine.

– Kako bi proveo kvalitativne mjere, BMW AG provest će akciju na modelima BMW serije 5 i BMW serije 6 prethodne generacije, proizvedenih između 2003. i 2010. godine. U izdvojenim slučajevima, moguće je da je došlo do krivog postavljanja pokrova kabla akumulatora. To može dovesti do kvara u radu električnog sustava, vozilo može imati problema prilikom kretanja ili u ekstremnim slučajevima može doći do požara, kazali su nam iz tvrtke Tomić & Co. ovlaštenog predstavnika BMW-a za Hrvatsku. 

Dodali su da im nije poznato kako je zbog navedenog tijekom proteklog razdoblja došlo do bilo kakvih nezgoda ili ozljeđivanja osoba.

– Vlasnici predmetnih vozila u Republici Hrvatskoj bit će pismeno obaviješteni i pozvani u ovlaštene BMW-ove servise. Predviđeno vrijeme trajanja popravka iznosi otprilike 30 minuta dok će usluga servisiranja, naravno, biti besplatna, poručuju iz Tomića.

Ključne riječi

Komentara 3

AA
aabbcc
13:45 27.03.2012.

U izdvojenim slučajevima, moguće je da je došlo do krivog postavljanja pokrova kabla akumulatora. ______________________ zabrinjavajuca nestrucnost i tako proslo kontroli, ako postoji oko 1.3 milijona auta ??

KR
kresimirn
14:58 27.03.2012.

joj daj molim te sa tim tvojim komentarom.....ocigledno nemas blagog pojma kako tvornice funkcioniraju.........

BU
BukiZG
15:17 27.03.2012.

Jao koja katastrofa za prosječnog Hrvata koji će sad sa svoje tri četiri bmw-a u garaži morati kod mehaničara. Jeb.. vas članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije