Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SAD-A

Obama objavio prvi tvit: 'Napokon su mi dali vlastiti račun'

Barack Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
18.05.2015.
u 20:17

Obamin tvit korisnici Twittera retvitali su više od 117.000 puta

Američki predsjednik Barack Obama danas je počeo tvitati na profilu @POTUS (skraćeno od President of the United States, to jest predsjednik Sjedinjenih Američkih Država). Obama je prvi i zasad jedini tvit objavio danas oko 17 sati po našem vremenu.

- Zdravo, Twitter! Barack je. Stvarno! Nakon šest godina napokon su mi dali vlastiti račun - objavio je Obama, što su korisnici Twittera retvitali više od 117.000 puta.

Na profilu Bijele kuće objavljena je fotografija Obame kako sjedi na stolu i, navodno, tvita koristeći smartphone. Business Insider piše da je Obama tvit objavio na iPhoneu, iako je poznati ljubitelj uređaja marke Blackberry. Obama je na Twitteru odmah počeo pratiti svoju suprugu Michelle, koja je na toj društvenoj mreži aktivna od 2013. Obama također prati i bivše predsjednike Georgea H. W. Busha i Billa Clintona, a njega je počelo pratiti već više od 690.000 korisnika Twittera.

 

>> Najmoćniji je tviteraš papa Franjo

>> Hrvatska Vlada se pohvalila: Evo po čemu je vodeća u Europi!

Komentara 2

DU
Deleted user
18:42 19.05.2015.

ahahaaa I zato me zaboli

LA
LANA555
00:08 19.05.2015.

Obama mi se sviza sipatican je i otkacen voli se saliti.cak i zapjeva i zacaka Zasto mi nismo tako otkaceni zapravo nasi politicari da nas malo razvesele a ne samo zamaraju sa koim kakvim stvarima muljanjem tracanjem i tako to.Zivot je kratak i samo jedan reprize nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije