Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO SKUPLJE NEGO PRIJE

ANKETA Jesu li cijene šišanja i friziranja u Hrvatskoj previsoke?

frizer
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
30.12.2023.
u 15:30

Jedna Hrvatica iz Njemačke izazvala je raspravu na društvenim mrežama nakon što je otkrila koliko je platila pramenove u Zadru

Hrvatica iz Njemačke koja je tijekom odmora odlučila otići na frizuru u Zadru, izazvala je raspravu na društvenim mrežama nakon što se požalila kako se šokirala cijenom pramenova. Njezina priča objavljena je u Fenix magazinu, a prenijeli su je hrvatski mediji. Otkrila je kako je tijekom božićnih blagdana posjetila Zadar te je ostala iznenađena kada je čula cijenu te usluge. Naime, pramenove je platila čak 265 eura. 

U Njemačkoj su cijene pramenova od 100 do 150 eura, a uglavnom su takve cijene i u Hrvatskoj. Ovisno o dužini kose cijene pramenova u Hrvatskoj se kreću od 50 eura pa nadalje, a ako je primjerice riječ o balayage pramenovima koji se i toniraju tada se cijena penje i do 160 eura pa čak i više, opet ovisno o dužini kose. 

VEZANI ČLANCI: 

Cijena frizerskih usluga itekako je poskupjela ako se prisjetimo da smo se prije dvije godine mogli ošišati i za 30 kuna dok se sada šišanje u prosjeku naplaćuje 10 eura, dok je u većim gradovima još i skuplje. Cijene ovise i o tome gdje se frizerski salon nalazi pa tako, primjerice, saloni koji se nalaze u središtu Zagreba su daleko skuplji od onih koji su na periferiji grada ili pak u nekim drugim, manje naseljenim dijelovima Hrvatske. Mislite li da su cijene frizerskih usluga u Hrvatskoj previsoke ili su i dalje prihvatljive, odgovorite nam u anketi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije