Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.04.2011. u 12:00

Nešto slično je već u svojoj osobi patentirao Željko Kerum, splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke koji se javno ograđuje od “urbanih tipova”.

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i počasni predsjednik Građanskog nogometnog kluba Dinamo, najvjerojatnije će se, sudeći po izjavama uglednih HSS-ovaca, prije skorih izbora udružiti u koaliciju s Friščićevom Hrvatskom seljačkom strankom. Ideja spajanja gradonačelnika i seljaka nije posve nova na domaćoj političkoj sceni. Nešto slično je već u svojoj osobi patentirao Željko Kerum, splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke koji se javno ograđuje od “urbanih tipova”.

Zakrivljeno vrijeme i prostor

Šeks pratio Dinamo dok nije bilo ni njega ni kluba


Vladimir Šeks, sjajno raspoložen nakon proslave stotog rođendana Građanskog Dinama, pohvalio se pred kamerama kako je “pratio Dinamo jedno sedamdeset godina”. Od njih šezdeset i šest.

Supermatija

Osvajao utrke sa Schanzovim ovratnikom oko vrata

Matija Kvasina, biciklist, osumnjičen je da je pokušao prevariti osiguranje. Pozivajući se na dokumentaciju, Jutarnji list piše da je Kvasina podnio odštetni zahtjev u visini od 51 tisuće kuna zbog prometne nesreće nakon koje je morao nositi Schanzov ovratnik i odlaziti na terapije. U Eurohercu sumnjaju u nalaze liječnika jer je istovremeno Kvasina nastupao na dugim utrkama, a u Danskoj i pobijedio. S ovratnikom oko vrata?

Iz života asketa

Dragičević uz silne milijuna štedio na struji i vodi


Tomislav Dragičević, dugogodišnji direktor Ine, kojeg se sumnjiči da je utajio Poreznoj upravi oko 650 tisuća kuna, vodio je vrlo neobičan život. Ako je vjerovati njegovoj obrani, Dragičević je živio u vikendici u Pušći, ali nije želio da se to zna pa se sve vrijeme krio od susjeda. Činjenicu da nije trošio ni struju ni vodu tumači time što se tuširao u obližnjim toplicama, a kada bi se kasno navečer vraćao u Pušću, nije palio televizor niti svjetlo da ga netko od susjeda ne vidi. Prava je ironija sudbine da je najveći hrvatski asket koji živi a da ne troši struju i vodu dobio najveću otpremninu u zemlji, 6,8 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar bereza
bereza
20:12 28.04.2011.

Bandić i Joža \"Pošteni\" Friščić mogu organizirati jedino KSS (kramarsku stranku seljačina), i u nju pridobiti samo muljatore kakvi su i sami. Pošteni ljudi u takvu stranku ne bi smjeli ni primirisati.

BH
bhorvat
20:34 28.04.2011.

Radije bih glasao za seljaka ili skorojevića nego za umišljene oštokavljene jugobalkanske seljačine. Ovo potonje svakako ne predstavlja ništa kulturnog a kamoli poznatog pa prema tome i pametnog.

KT
Karika Tura
20:41 28.04.2011.

28.04.2011. u 20:34h bhorvat je napisao/la: Radije bih glasao za seljaka ili skorojevića nego za umišljene oštokavljene jugobalkanske seljačine. Ovo potonje svakako ne predstavlja ništa kulturnog a kamoli poznatog pa prema tome i pametnog. ********************************** Kulturna ih engleska aristokracija prožvakalaala i ispljunula ovako jadne ofucale komuniste. U novoj balkaniji neće dobiti ni pola onoga što su bili u jugi :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?