Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENAULT

Potpuno novi SUV coupé u zemljama bivše Jugoslavije zvat će se Conquest

Foto: Renault
1/7
24.09.2020.
u 10:25

Renaultov atletski građen dinamičan SUV coupé, nakrcan tehnologijom, iduće godine stiže i u hibridnoj izvedbi E-Tech te s novim paketom opreme R.S. Line

U Europu stiže novi Renaultov SUV coupé, no ovaj se novitet ovisno o tržištu različito zove. Naime, dok u drugim državama najavljuju da dolazi Arkana, u Hrvatsku stiže Megane Conquest. Renault ovdje nije htio prodavati automobil s imenom koje podsjeća na ratnog zločinca, a novitet sam po sebi ima puno toga za ponuditi i bila bi šteta da ga nemamo na cestama. Stoga na čitavo ovo područje, a ne samo u Hrvatsku, stiže Megane Conquest i to već 2021. godine. Vizualno, Renaultov originalni SUV coupé karakteriziraju atletski obrisi i dinamične linije, a na europsko će tržište doći opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-Tech hibridom i s novom inačicom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn. Novi model zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila – koju još čine Mégane, Kadjar i Scénic.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault Megane Conquest namijenjen i obiteljima. Uz dva digitalna zaslona, među najvećima u klasi, vozačko mjesto opremljeno je bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitetu i udobnost. Renault Megane Conquest pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-Tech hibrid snage 140 KS te 1,3-litreni TCe 140 i TCe 160 s 12 V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-Tech hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, Renaultova je inovacija nastala na temelju iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tijekom čijeg je razvoja prijavljeno 150 patenata.

Ključne riječi

Komentara 1

EP
Epil
14:07 24.09.2020.

Sto vozis susjed? Ma vozam Arkana uokolo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije