Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM ZA AUTO KUĆE

Posljedice potresa: U Baotiću se dio krova urušio nad servisom

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
24.03.2020.
u 16:11

U stanicama za tehnički pregled vozila nije zabilježena nikakva šteta, te one također nastavljaju s radom.

Među objektima oštećenima u potresu koji je u nedjelju ujutro pogodio Zagreb i neki su ovlašteni servisi.

Kako se trenutačno čini, najgore je prošao auto servis Baotić, na adresi Maksimirska cesta 282 kojem se nad prostorijom u kojoj servisiraju automobile urušio dio stropa. Automobile su izvukli iz objekta i čekaju statičara da procijeni je li u objektu sigurno boraviti. Stoga su zatvoreni, a o procjeni statičara te o radovima koje bude trebalo napraviti na objektu ovisi i kada će auto servis Baotić – ovlašten za automobile marke Renault, Nissan i Dacia – ponovno početi s radom.

Njihovi ostali ovlašteni servisi rade po režimu kojeg im diktira pandemija koronavirusa. To znači da su otvoreni, ali klijenti im mogu doći samo uz prethodnu najavu preko telefona, uz poštivanje svih preporuka nadležnih tijela. Isti je režim rada i u svim drugim servisima, svih marki prisutnih na našem tržištu. Niti u jedan servis ne možete samo doći, već se o dolasku morate unaprijed dogovoriti sa serviserom.

Ovaj tjedan vrata su zbog epidemije koronavirusa do daljnjega zatvorila i dva PSC centra u Zagrebu – u Aveniji Dubrava i Slavonskoj Aveniji – ovlaštena za održavanje Opelovih vozila. Njihovi ostali servisi rade i dalje.

U potresu je manja oštećenja pretrpio AK Karlo u Sesvetama, ovlašteni serviser za Mazda vozila, ali oni su svoju štetu uspjeli sanirati te su nastavili s radom.

U stanicama za tehnički pregled vozila nije zabilježena nikakva šteta, te one također nastavljaju s radom.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar SarahEM98
SarahEM98
19:49 13.04.2020.

Patricia, 19. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
15:22 10.04.2020.

Margaret, 18. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

Avatar LauraBO83
LauraBO83
22:04 08.04.2020.

Margaret, 28. eroxx.jake.eu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije