Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje naći auto

Njuškalo je najveća burza automobila u Hrvatskoj

Njuškalo
Foto: Njuškalo
06.04.2016.
u 18:01

Dakako, i gotovo sve autokuće koje primarno prodaju i servisiraju nova vozila, zbog velike potražnje rabljenih, preorijentirale su se i na trgovanje polovnim autima

Rabljeni automobili su sve traženiji pa je i autokuća koje nude polovna vozila sve više. Samoborska cesta i Škorpikova ulica u zapadnom dijelu Zagreba ili Sesvetska ulica na istoku grada postale su prave meke za trgovce rabljenim vozilima.

Ali, i trgovci polovnjacima i privatni prodavači najčešće se oglašavaju na Njuškalu, internetskom oglasniku koji je postao referentno mjesto za oglašavanje rabljenih automobila. Na Njuškalu, najvećoj burzi automobila u Hrvatskoj, naći se mogu gotovo svi polovnjaci koji se prodaju kod nas.

Dakako, i gotovo sve autokuće koje primarno prodaju i servisiraju nova vozila, zbog velike potražnje rabljenih preorijentirale su se i na trgovanje polovnim autima. Prednost je trgovaca rabljenim automobilima – koji nude i polovnjake iz unosa i automobile koje uzimaju pod račun kupcima svojih skupljih automobila – što za novija vozila daju garanciju.

Jamstvo na rabljena vozila najčešće se proteže od šest mjeseci do dvije godine. Druga je prednost što trgovci pregledavaju vozila i po potrebi ih servisiraju pa je manja vjerojatnost da ćete od njih kupiti mačka u vreći. Ali, pravila nema. Trgovci imaju više cijene za usporedivi automobil od privatnih kupaca, no autokuće su ipak sigurnije za kupnju jer bi trebale nuditi provjerene automobile, a često nude i garanciju na rabljeno vozilo.

>> Najskuplji oldtimeri koji se nude u Hrvatskoj: 610.000 kn za Plymouth Plazu iz 1956.!

Komentara 2

OB
ObrenM
19:14 06.04.2016.

Urednistvo Njuskala zabilo je sebi moguci nestanak sa trzista.Do 3 mjeseca su oglasi pojedinca bili bespatni,a onda 58 kn. mjesecno po oglasu.Odmah je nestalo iz rubrike vozila 60-70%dotadasnje brojnosti oglasa.Primjecuje se odljev oglasitelja ka Plavom oglasniku i drugim oblicima oglasavanja.To je cijena megalomanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije