Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
300 NA SAT

Kamion s mlaznim motorom

Frictionator
John Masterson
27.11.2009.
u 17:46

"Uncle" Joe Arnold s Floride na svoj Fordov kamion nakalemio je pravi pravcati mlazni motor od 7000 konjskih snaga i nazvao ga 'The Frictionator'

Na svoj Ford F650 kamionet Joe Arnold iz Fort lauderdalea, zvani "Uncle Joe", postavio je GE J85 mlazni motor od sedam tisuća konjskih snaga. Kad ga uključi, može postići brzinu od 200 milja na sat (oko 320 km/h). Inače, sve je po zakonu, i kamion "Frictionator" ima urednu prometnu dozvolu; Joe ga smije voziti po cesti - naravno, ako ne uključi mlazni motor. Detalje ove neobične konverzije možete doznati na njegovoj službenoj stranici.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgubidan
07:51 30.11.2009.

3 recenice SVAKA CAST!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije