Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOMOTION 2015.

Dani otvorenih vrata zagrebačkih autosalona

automotion
Foto: PR FOTO
1/3
13.11.2015.
u 08:45

Uz Večernji list i Inu kao glavnog partnera projekta upoznajte nove modele i posebne ponude!

Prvi dani otvorenih vrata zagrebačkih autosalona Automotion 2015. koji će se u organizaciji Večernjeg lista, uz Inu kao glavnog partnera, održati u petak i subotu, 13. i 14. studenoga, ljubiteljima automobila omogućit će upoznavanje s novim modelima. Ovo je prva manifestacija tog tipa u Hrvatskoj, a izabrani saloni bit će otvoreni do 19 sati u petak te do 17 sati u subotu. U danima otvorenih vrata Automotion 2015. sudjeluje više od 15 salona, u kojima će posjetiteljima sve informacije i savjete pružiti njihovi ljubazni djelatnici.

Osim s novim modelima - od kojih su mnogi tek nedavno stigli na tržište - posjetitelji salona automobila moći će se u svakom od njih upoznati i s brojnim posebnim ponudama. Čekaju ih povoljnije cijene vozila, ali i servisnih usluga, među kojima je i priprema automobila za zimske uvjete vožnje. Među novitetima koje valja razgledati su, primjerice, nove generacije Opel Astre i Audija A4, ali i novi Volkswagen Passat, Fiat 500, Mitsubishi Motors Outlander i L200, Škoda Superb, Kia Cee’d, Citroën C4 i Peugeot 208. Hyundai Tucson također je na našem tržištu tek odnedavno, kao i nova Honda HR-V, potom Mercedes-Benz GLC, VW Touran. Toyota Auris i Avensis.

Saloni će biti otvoreni do 19 sati u petak, u subotu do 17 sati, a posjetitelje čekaju i vrijedne nagrade

Dodatna pogodnost za posjetitelje velika je nagradna igra u koju se mogu uključiti dolaskom u bilo koji salon koji sudjeluje na Automotion danima otvorenih vrata. U salonu mogu ispuniti nagradni kupon te ga ubaciti u bubanj, kako bi konkurirali za jednu od atraktivnih nagrada iz fonda vrijednog 18.500 kuna. Među nagradama se ističe iznos od 5000 kn na potrošačkoj kartici, ali privlače i ostale nagrade - po 1000 kn na potrošačkoj kartici osvojit će pet posjetitelja, jedan će osvojiti bon od 2000 kuna za kupnju guma u AutoZubak Neostar servisu, još tri posjetitelja za servis u AutoZubak Neostaru moći će iskoristiti bon od 1000 kn. Sedam posjetitelja moći će iskoristiti po 500 kn na Ininoj kartici.

Više informacija pronađite ovdje.

Komentara 1

FR
frend1
10:30 13.11.2015.

A inače vas ne čekaju ljubazni djelatnici... Pa zar nije bolje da ste zajedno predstavili vozila svih 15 salona na nekoj livadi (kad vam je krov nad glavom preskup) i predstavili ih javnosti. Ne vidim smisao obilaziti 15 salona na 20km2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije