96 26°C
  • web_net_line:

    Ja sam zrtva naleta biciklistice na pjesaka, tj. mene, s ledja, i to znatnom brzinom, pri cemu je vozila u nedozvoljenom smjeru i mobitelirala. Nisam zvao policiju. Takvih neprijavljenih naleta je barem 50 puta vise od prijavljenih. Srecom, ona je ... prikaži još! nadrapala puno vise od mene (iako ne narocito jako). Cijelo vrijeme dok sam joj pokusavao pomoci da ustane i pitao je je li dobro, psovala je i urlala te svaljivala krivnju na mene. Na kraju sam odustao i ostavio je s krvavim krastama. Tuka. K tome ima i srece da je nisam ritnuo nazad u blatnu lokvu iz koje je tek bila ustala. To je zbog mojeg dobrog prometnog i kucnog odgoja. Rijetko tko bi odolio.

  • Deleted user:

    Ja sam u prometu puno češće biciklist... ali na biciklističkoj stazi preko kolnika ne može biti dozvoljeno da biciklist samo nastavi sa vožnjom. On mora JAAAAKO usporiti.. moro bi usporiti na brzinu hoda još barem 5 metara prije kolnika jer ... prikaži još! ga vozač automobila inače NE MOŽE VIDJETI. Biciklisti pamet u glavu.. kaj ti znači prednost kad ti imaš 100 kila a on 1100....

  • Mukowsky:

    Samo neka se policija pobrine da biciklisti imaju prednje i stražnja svjetlo, koje radi!!! Nažalost rijetki biciklisti imaju svjetla po noći.

Još iz rubrike Auti

Peugeot 508
2
Prostran i praktičan

Karavanski Peugeot 508 stigao na naše tržište, kreće od 217.180 kn

Policija u Winningenu u Njemačkoj već je predstavila dron za digitalno snimanje mjesta zločina i nesreća
London

Policija će dronovima loviti divlje vozače

Zmija u autu
Uljez

VIDEO Zmija mu se zavukla u auto, nakon toga mučio se tri dana