Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRLJENI NA KRIZMI

VIDEO Je li posao već gotov? Anušić o fotografiji s krizme: 'O svemu smo neformalno razgovarali'

Josip Dabro i Ivan Anušić
Foto: Facebook/Josip Dabro
1/6
01.05.2024.
u 11:33

No i Okučanima nije moglo bez upita o fotografiji s Josipom Dabrom iz DP-a. Novinare je zanimalo je li ona znak da je posao gotov

"Ovo je velik dan, posebno za sve nas koji smo sudjelovali u ovoj akciji. Čestitam svima. Sjećam se da smo krenuli iz Cernika pa ušli u okupirani teritorij. Cilj je da mladi koji se tada nisu niti rodili to poštuju i danas sa zanimanjem slučaju što se događalo vrednuju te slušaju o povijesti Hrvatske koja se stvarala u tim vremenima. Meni je to izuzetno drago. Bez toga ne bi bilo smisla", rekao je danas u Okučanima na obilježavanju 29. obljetnice Bljeska, ministar obrane Ivan Anušić

No i Okučanima nije moglo bez upita o fotografiji s Josipom Dabrom iz DP-a. Novinare je zanimalo je li ona znak da je posao gotov. "Bio sam pozvan na krizmu. Ja se odazivam na te pozive. Dabro i ja se poznajemo možda i 20-ak godina. Zajedno smo bili u sportu, trenirali smo zajedno. Moja prijateljstva nisu ograničena na stranačku pripadnost, nikad nisu bila niti će biti. S njim sam bi prijatelj i prije, i danas sam i bit ću sutra. Jer politika i prijetaljstvo se kod mene ne miješaju", objasnio je. 

"Naravno da smo o svemu neformalno razgovarali, ali zna se tko je u pregovorima ključan i tko donosi odluke", kazao je Anušić.

FOTOGALERIJA FOTO Pogledajte prelet Rafalea kojim su piloti HRZ-a izrazili zahvalnosti prema svim sudionicima VRO "Bljesak"

Josip Dabro i Ivan Anušić
1/11

 

 

 

 

Komentara 4

Avatar The new statesman
The new statesman
12:30 01.05.2024.

Vidi se po licima da se radi o nadasve postenim zgodnim i sposobnim ljudima

SL
slonko
14:07 01.05.2024.

Anušiću, ako prijateljstva nemaju veze se politikom, zašto onda već par godina HDZ napada Milanovića zbog druženja s bivšim šefom Janafa Kovačevićem?

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
11:41 01.05.2024.

Anusić bi se bolje uklopio na neku krsnu slavu s Pupovcem i Stanimirovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije