Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

VIDEO Nemilosrdan čin: Izbacila psa iz auta, a on nastavio trčati za njom

Napušteni pas, ilustracija
Foto: Pixabay
26.04.2024.
u 18:17

Iako je u kratkom roku primila velik broj upita za malog psa velikog srca, njegova spasiteljica odlučila je da želi da se posvajanje obavi putem udruge za spašavanje

Srcedrapajuća scena odigrala se ovih dana u mjestu Long Beach u američkoj saveznoj državi Californiji. Bešćutna žena stala je nasred ulice i iz automobila izbacila psa koji je nastavio trčati za njom, a sve je snimio dostavljač koji se našao iza nje na cesti.

Vozačica je nekoliko puta morala stati zbog semafora ili drugih prometnih uvjeta, a svaki put kada bi sustigao njen automobil, psić bi počeo uzbuđeno skakati na prozor, mahati repom i optrčavati vozilo, kao da mu je laknulo što je pronašao vlasnicu i sada ponovno može biti s njom, no ona ga je samo nastavila ignorirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᗪG (@briianna.kc)

"Vlasnica ga doslovno ostavlja... o moj Bože, pogledajte" čuje se na originalnoj snimci koja prikazuje crni Lexus bez registracijskih oznaka iz kojih je izbačen mješanac u tipu bull terijera, piše Daily Mail. Ipak, na nesretnog psića očito je netko pazio, jer je video koji je objavio dostavljač ubrzo vidjela Destiny Gomez.

Ova 24-godišnjakinja lokalno je poznata kao osoba koja pronalazi domove psima lutalicama. Ona je za lokalne medije rekla da joj je video slomio srce i da nije mogla prestati plakati i razmišljati o psu. Dostavljač je u videu ulovio nekoliko imena ulica kroz koje je bivša vlasnica prošla dok ju je pas ganjao, a pomogli su i ljubitelji pasa koji su joj dojavljivali gdje je viđen nakon što je sama podijelila video i tražila pomoć.

POVEZANI ČLANCI:

Do nje su uskoro došle koordinate ulica gdje je netko vidio psića te se s dečkom uputila u potragu. Nakon nekoliko sati, kada su se uvjerili da je pas dobrog zdravlja, siguran i sit, Destiny ga je nazvala Chico i pronašla mu udomiteljsku obitelj, a sada se baca na posao kako bi mu našla "zauvijek obitelj".

Iako je u kratkom roku primila velik broj upita za malog psa velikog srca, odlučila je da želi da se posvajanje obavi putem udruge za spašavanje. Nada se i da će uspjeti pronači Chicovu bivšu vlasnicu kako bi bila primjereno kažnjena za napuštanje životinje.

GALERIJA Korgiji, haskiji, buldozi... u Zagreb stigla i pasmina koja do sada nije napustila svoju zemlju

Napušteni pas, ilustracija
1/57
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije