Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Tijekom renovacije kuhinje otkrio nevjerojatno otkriće ispod poda: 'Ne mogu vjerovati po čemu sam hodao'

Scrennshot TikTok/mortylad
05.05.2024.
u 17:43

Tijekom renovacije kuhinje, majstori su otkrili ogromnu rupu ispod poda, koja se pokazala kao pet metara dubok bunar datiran iz 18. stoljeća.

Na svom profilu TikToker Morty Led iz Cheshirea, Ujedinjeno Kraljevstvo, podijelio je video u kojem pokazuje svoje iznenađujuće otkriće ispod kuhinjskog poda, što je rezultiralo viralnom reakcijom s gotovo 40 milijuna pregleda i četiri milijuna lajkova.

Tijekom renovacije kuhinje, majstori su otkrili ogromnu rupu ispod poda, koja se pokazala kao pet metara dubok bunar datiran iz 18. stoljeća. Odlučili su zadržati bunar i integrirati ga u svoj dom. Led je dokumentirao cijeli proces, privukavši tako milijune pregleda na društvenoj mreži, prenosi Kurir.

@mortylad #onthisday ♬ original sound - The Well Guy

"Prije nešto više od mjesec dana naišli smo na nevjerojatno otkriće ispod kuhinjskog poda", izjavio je, dodajući: "Posljednjih 20 godina nismo ni slutili da hodamo iznad bunara starog preko 300 godina." Bio je zapanjen.

"Dok smo uklanjali dio pijeska, primijetili smo neobičnu mješavinu šljunka na jednom mjestu. Istraživanjem smo otkrili da je to šupaljina ispunjena vodom", objasnio je.

>>> FOTO Više od 8000 ljudi na startu utrke Wings for Life: Među trkačima i legendarni vatreni, ali i poznati influenceri

1/22
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije