Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
73-godišnjak ostao bez ljubimca

U Brestovcu ukraden ovaj pas, traže ga policija i vlasnik: 'Vrijedi nekoliko tisuća eura'

Brak jazavčar
PU požeško-slavonska
25.04.2024.
u 10:05

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem, protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U srijedu 24. travnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 73-godišnjak da mu je 23. travnja 2024. u poslijepodnevnim satima, na području mjesta Novo Zvečevo, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio psa pasmine brak jazavčar. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća eura.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem, protiv kojeg slijedi kaznena prijava. "Pozivamo građane ako imaju kakvih informacija da se jave policiji na broj 192", piše PU požeško-slavonska.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Rafalei grmjeli iznad Zagreba: Pogledajte kako su prije tri letjeli nad gradom

Brak jazavčar
1/19
Ključne riječi

Komentara 4

EB
EBERT
10:25 25.04.2024.

Mislim da ja svojeg Psa ne pretvoram u novcanu vrijednost. On je za mene Kucni prijatelj i tu nema cjene. Nista na svijetu ga nemoze usporediti novcano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije