Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.04.2011. u 12:00

Nije mu za zamjeriti jer je već tada imao pozamašan stambeni fond koji je uključivao vilu u Kozarčevoj ulici, stan u Dubrovniku, kuću u Washingtonu i još jedan stan u Gundulićevoj od 138 kvadrata. Tko bi popamtio sve te nekretnine.

Miomir Žužul, bivši ministar vanjskih poslova, na imovinskoj kartici koju je predao kad je postao ministar u prvoj vladi Ive Sanadera 2004. godine zaboravio je prijaviti jedan stan od 138 četvornih metara u Gundulićevoj ulici u središtu Zagreba, otkriva Jutarnji list. Nije mu za zamjeriti jer je već tada imao pozamašan stambeni fond koji je uključivao vilu u Kozarčevoj ulici, stan u Dubrovniku, kuću u Washingtonu i još jedan stan u Gundulićevoj od 138 kvadrata. Tko bi popamtio sve te nekretnine.

Balkanska posla i bečki štih

Bandić na braniku štandova s kobasicama

Milan Bandić konstatirao je na sjednici Gradske skupštine da štandovi s kobasama u središtu grada Zagrebu daju bečki štih. Ali u zraku se i dalje osjeća miris Balkana.

Pitanje za milijun

Vrijedi li automehaničar pet puta više od doktora

Svjetlana Rajković, liječnica primarne medicine, poslala je pismo uredništvu Slobodne Dalmacije potaknuta računom koji je dobila u autoservisu. Liječnica je otkrila da sat redovitog rada automehaničara vrijedi 195 kuna, čemu treba dodati PDV, dok je njezina bruto satnica radnim danom 38 kuna, pa se pita zašto mehaničar vrijedi pet puta više od doktora. Pitanje može biti i zašto trošimo više za automobile nego za svoje zdravlje?

Novo u turističkoj ponudi

Na “kavu s predsjednikom” mogu i stranci

Ivo Josipović, predsjednik RH, mogao se samo kiselo nasmijati ako je otvorio business.hr koji je istražio tko su američki investitori koje je primio dan prije. Poduzetnici koji su najavili ulaganje milijarde i pol dolara u gradnju novog Las Vegasa u Istri u stvarnosti su tajnica tvrtke s dva zaposlenika, kontroverzni poduzetnik iz Banje Luke, izrađivač suvenira, lički uzgajivač pastrva i stručnjak za solarnu energiju s Aljaske. Običaj primanja hrvatskih građana „na kavu“ koji je uveo njegov prethodnik, predsjednik Josipović je proširio i na strance. Treba samo imati dobru priču i „kava s predsjednikom“ je osigurana.

Komentara 11

BO
Booyaka620
13:33 21.04.2011.

Lik je nepatvoreni primjer pravog \'kamenjara\', uzalud mu sva odijela, kravatem, novac, stanovi...

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:36 21.04.2011.

kao da on zna s kim pije kavu! to mu svako tolko smjesti ona mojzešica, koja je otjerala stojedinicu u propast. tako je vukovarku, koju je samo \"pozvao\" na kavu, pitao: a šta ste me trebali?! još je mesić pokazao da je ta funkcija funkcija dvorske lude na vladinu dvoru, a hrvatski građani tu njegovu funkciju debelo plaćaju svojim porezima!

DO
doktorica
17:12 21.04.2011.

točno,sve mu je to uzalud kad nikad neće imati onaj pravi šlif....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?