Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETO ZVIJEZDA Popularni pjevač na Braču

Zečić u Milni

inv-zecic-txt.jpg
import
02.08.2006.
u 17:14

Jedne sam večeri gledao brdo pred svojom kućom i odjednom dobio viziju sadržaja koji bi puno bolje ispunili ljetovanje moje velike obitelji, kaže Dražen Zečić, koji je vlastitim rukama, ali i uz pomoć prijatelja, od svoga ljetnikovca u Milni na Braču sagradio pravi mali sportsko-rekreacijski centar.

– Svi su mi se smijali kad sam u ruke uzeo štap i počeo iscrtavati planove po brdu – prisjeća se Zeko, danas ponosni vlasnik odbojkaškog igrališta, malenog bazena, zoga za balote, stola za ping-pong, malog povrtnjaka, ali i kamina koji mu je sagradila “ekipa” iz Selca nakon što im je priredio nezaboravan koncert.

– Na kraju smo mista, pa navečer možemo upalit’ reflektor i uz crno ili bilo vino igrati do tri ujutro! – smije se Zeko, kojeg smo zatekli okruženog gomilom djece, što njegove, što rođaka i prijatelja. – Moje su odbojkašice Mia i Antonija te sedmogodišnji Petar – objasnio nam je, a upoznali smo i djecu njegova brata Tea i Stipu, te njegovog nećaka, osmogodišnjeg Pavu.

– Moja je kuća uvik puna dice i prijatelja. Uvik se nađe neko misto za spavanje, a stavio sam čak i krevete na kat da svi stanu unutra – otkriva Zečić, uz blago odobravanje ljubazne supruge Božene, koja kao malo koja domaćica uživa u brizi za veliku obitelj. – Nije mi teško jer Zeko se budi oko podne, pa ide po kruh za marendu – hvali Božena svoga brižnog muža koji joj ljeti, zbog brojnih gaža, uglavnom nedostaje.

– Ni muž niti sva ta djeca me ne umaraju jer danju samo marendamo krastavce i pome iz našeg vrta, a kuham tek za večeru, kad više nije tako vruće – objasnila je, ali i otkrila da su ipak za večeru najčešće gradele, a to je opet Zekin posao. – Vikendima uglavnom ima koncerte diljem zemlje, pa nam dođe na samo dva dana – požalila se supruga, koja se ovih dana sprema za rođendan svoga sina Petra u kuću primiti još desetak mališana iz Splita i okolice.

Želite prijaviti greške?