Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.10.2013. u 14:00

Bravurozan dokumentarac o nenadmašnom Putinu i Paralele o zviždačima hrabar su iskorak HTV-a

Nogomet i vanjska politika – s time je HRT sinoć i preksinoć pomeo konkurenciju. Najprije nogomet. U prvi mah sinoć, kad se u emisiji o Ligi prvaka pojavio Stjepan Balog pomislih: o neee, ako se sad pojavi još i Elvis Scoria gasim tv jer ne mogu slušati njihovu trivijalizaciju nogometa u stilu: sigurno da će ovo biti jedna dobra utakmica, sigurno da je Real favorit, sigurno da je Ronaldo klasa..

A naslušao sam se ja tih \"sigurno\" od njih dvojice tako da znam kad je vrijeme da im uteknem. No eto, u studio je ušao Vlaović, nije to bila sad baš nogometologija (samo je šjor Tomislav Ivić o nogometu govorio kao strastveni znanstvenik), ali bilo je dovoljno zanimljivo da zaustavim nervozni prst koji želi šarati po daljinskom. S jednom se Vlaovićevom rečenicom ipak nisam složio, a to je da ćemo uglavnom svi navijati za Real jer u njemu igra naš Luka Modrić.

E, pa meni ni on nije dovoljan da mi srce potegne na stranu tog vječito protežiranog kluba (opet sumnjiv penal za njih). Pa i kad je Prosinečki trenirao Zvezdu malo je bilo onih koji su navijali za taj klub.

A što se tiče vanjske politike – prvo bravurozan i hrabar izbor dokumentarca o Putinu u utorak (hrabar jer konačno nešto nije apsolutno proameričko), a onda konačno i hrabre Paralele o američkim neprijateljima Snowdenu, Assangeu i Manningu. Užitak je bilo slušati razgovor Branke Slavice i zviždača Thomasa Drakea koji nam je prezentirao američki tip demokracije, a iz kojeg doznajemo da je Obama radikalniji od Busha po pitanju nacionalne sigurnosti. A onda i sjajan intervju Morane Kasapović s Assangeovim odvjetnikom Michaleom Ratnerom. Bravo cure.

PLUS

Odlično što je HRT odmah sinoć pustio film \"Vjerujem u anđele\" naše poginule glumice. Jer ja sam jučer vjerovao da je Nebo dobilo novog anđela. Dolores

MINUS

Barišićevo kajanje na sudu bilo je hit svih Dnevnika. Doslovce je priznao da je potrčko koji je išao svom šefu prelakirati auto u Njemačku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?