Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave

Županija izdvojila 255 tisuća kuna za pomoć slavonskim selima

poplave iz zraka
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
19.05.2014.
u 18:29

- Pozivam sve stanovnike i tvrtke da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu stanovnicima poplavljenih područja poručio je župan Stjepan Kožić.

Zagrebačka županija donirala je putem Hrvatskog Crvenog križa 100.000 kuna za pomoć ugroženim stanovnicima s poplavljenih područja u Slavoniji. 

Toj su se donaciji  priključile i županijske  institucije i ustanove pa ukupan iznos pomoći doseže i 255 tisuća kuna . Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije, Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Dom zdravlja Zagrebačke županije donirali su svaki po 20 tisuća kuna, Ljekarne Zagrebačke županije uključile su se u pomoć s 20.000 kuna u sanitetskom materijalu, Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije pomogla je s 10.000 kuna, Županijske ceste Zagrebačke županije 10.000 kuna, Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi „Gornja Bistra“ 50.000 kuna, Zavod za prostorno uređenje Zagrebačke županije 5.000 kuna.

-Pozivam stanovnike i tvrtke s područja Zagrebačke županije da u skladu sa svojim mogućnostima, bilo financijskim uplatama ili na drugi način, pomognu stanovnicima poplavljenih područja. I sami smo više puta bili pogođeni poplavama i znamo koliko je važna pomoć i podrška sa svih strana- poručio je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić

>>Svi moji zastupnici donirat će po 10 tisuća kuna za ugrožene ljude

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije