Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proučite

Žičara ne radi, a dolazi i do promjena pojedinih autobusnih linija. Donosimo detalje

ZET autobus
Robert Anić/PIXSELL
24.04.2023.
u 09:00

Pogledajte koje izmjene u gradskom prometu možete očekivati u posljednjem tjednu travnja

Iako smo o tome pisali još prošlog tjedna, nije na odmet ponoviti kako Žičara Sljeme, zbog redovnog mjesečnog servisa, kako javljaju iz ZET-a, danas i sutra neće biti u pogonu. Dodali su kako je riječ o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare. 

Osim toga, važne promjene u javnom gradskom prometu od danas se događaju i na noćnim linijama. Na liniji 31 zbog radova na Jadranskom mostu, umjesto tramvaja vozit će autobus. Takva je supstitucija uvedena i na liniji 32 zbog sanacije tramvajske skretnice na raskrižju Savske ceste i Tratinske ulice i to u noćima od ponedjeljka do nedjelje.

U istom periodu će zbog sanacije tramvajske skretnice na raskrižju Savske ceste i Tratinske ulice umjesto tramvaja noćne linije 33 voziti autobus. Zbog sanacije kontaktne mreže, u noći s ponedjeljka na utorak i u noći sa subote na nedjelju, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobus.

Od danas kreće promjena i na regularnoj liniji 142 koja vozi rutom Vrapčanska aleja – Jačkovina – Vrapčanska aleja. Radnima danima se mijenjaju vremena polazaka iz Vrapčanske aleje. Autobus će kretati u 17.35 umjesto u 17.30 sati, zatim u 18.55 umjesto u 19 sati te u 19.20 umjesto u 19.30 sati. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar transdanubier
transdanubier
14:57 24.04.2023.

tt nikada više nakon ovog mandata neće ni prismrditi nikakvoj izvršnoj funkciji!

ZJ
Zjako
14:42 24.04.2023.

Njegova štednja se svodi na potpisivanje ugovora sa prikomPuzom... i ukidanje vozila zeta, smanjeni odvoz i poskupljenje vode.

Avatar gusjenica
gusjenica
22:11 27.04.2023.

Zbog ove žičare bi netko trebao visiti mjesec dana na trgu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije