Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli po savjete

ZG Holding prokušani recept dijeli s kolegama iz Beograda

'26.01.2009., Zagreb - Ivo Covic, predsjednik Uprave Zagrebackog holdinga.  Photo: Zarko Basic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
Žarko Bašić/Pixsell
26.03.2013.
u 12:54

Goste je zanimalo kako se Zagrebački holding d.o.o. priprema za ulazak Hrvatske u EU, projekt jedinstvenih uplatnica te kako objediniti poduzeća u jedno

Beogradski komunalci iz tamošnjeg komunalnog poduzeća Infostan bili su u ponedjeljak kod kolega u Zagrebačkom holdingu. Razlog je posjeta bio projekt Jedinstvene uplatnice (JUP) koji srpska tvrtka želi preuzeti, kao i model organizacije objedinjene komunalne tvrtke koji žele preslikati u glavni grad Srbije. 

- Tvrtka „Infostan“ za 12 komunalnih poduzeća vrši naplatu za preko 630 tisuća građana na području 13 gradskih općina. Kako cijeli Beograd još uvijek nije pokriven objedinjenim sustavom naplate, predstavnici Infostana posebno su bili zainteresirani za projekt JUP, koji bi rado primijenili kao primjer dobre prakse transparentne i učinkovite naplate komunalnih usluga, priopćili su iz Holdinga. 

- Posebno nam je zanimljiv software za JUP, te se nadamo da bismo sličnu metodu mogli primijeniti i u Beogradu, rekao je Nebojša Gašić, predstavnik Infostana.

Goste je zanimalo kako se Zagrebački holding d.o.o. priprema za ulazak Hrvatske u EU, odnosno koji će se projekti kandidirati za Strukturne i Kohezijske fondove EU-a.

Komentara 1

ML
Mlatimudan
13:24 26.03.2013.

Došla rodbina u posjet vidjeti kako je moguće imati monopol i napraviti pola milijarde kuna gubitka i svemu unatoč dobiti izbore ponovno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije