Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održavanje

ZET: Zbog redovitog mjesečnog servisa sutra ne voze žičara i uspinjača

Zagreb: Tomislav Tomašević nakon što je obišao radove na Sljemenu, održao je konferenciju za medije
Igor Soban/PIXSELL
26.03.2023.
u 20:28

Zadnjeg ponedjeljka na rasporedu je održavanje.

Ukoliko ste sutra planirali vožnju ZET-ovom žičarom ili pak uspinjačom, imamo loše vijesti. Naime, zadnjeg ponedjeljka u mjesecu, što je dakle, sutra, oba će prijevozna sredstva biti zatvorena za putnike zbog redovitog mjesečnog servisa.

Zbog redovnog mjesečnog servisa, zagrebačka uspinjača neće prometovati u ponedjeljak, 27. ožujka od 6 do 14 sati. Za putovanje do Gornjeg grada, cijenjenim sugrađanima i posjetiteljima preporučujemo korištenje autobusne linije 105 (Kaptol - Britanski trg) i 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića).

Zbog redovnog mjesečnog servisnog pregleda, žičara Sljeme neće biti u pogonu u ponedjeljak, 27. ožujka. Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Pendrek57
13:12 27.03.2023.

Pa zar opet! Pa do kada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije