Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijave do 12. travnja

ZET popunjava autobusni vozački kadar, traži se 80 ljudi za rad na godinu dana

storyeditor/2022-03-31/PXL_160322_92527676.jpg
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/10
01.04.2022.
u 11:52

Cjelokupna dokumentacija za prijavu pak može se dostaviti isključivo poštom na adresu Ozaljska ulica 105

Javnim pozivom na koji se zainteresirani mogu javiti do 12. travnja, Zagrebački električni tramvaj traži 80 vozačica i vozača autobusa, i to na određeno vrijeme, na godinu dana. Radi se u smjenama te subotom, nedjeljom, praznikom i blagdanom, a jedan je od uvjeta za prijavu da kandidati imaju najmanje jednu godinu iskustva na poslovima vozača C i D kategorije.

Potrebna je i završena srednja škola za vozača te važeća dozvola za D kategoriju. Kandidati moraju imati i potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje tog posla, periodičku izobrazbu za prijevoz putnika te karticu vozača, odnosno memorijsku karticu za digitalni tahograf. Uz to trebaju dostaviti i molbu, životopis, potvrdu o nekažnjavanju, presliku osobne iskaznice, vozačke dozvole i srednjoškolskih svjedodžbi, potvrdu o radnom iskustvu te ZET-ov obrazac koji moraju ispuniti.

Taj se pak formular može pronaći na web stranicama ZET-a. Kandidat koji ima pravo prednosti pri zapošljavanju mora u prijavi za posao to posebno istaknuti, odnosno navesti o kojem se točno pravu radi, te dostaviti dokumentaciju koja to dokazuje. Cjelokupna dokumentacija za prijavu pak može se dostaviti isključivo poštom na adresu Ozaljska ulica 105, pri čemu treba istaknuti da je namijenjeno za ZET-ov odjel Pravnih poslova i ljudskih resursa. 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Pendrek57
13:25 01.04.2022.

Samo na godinu dana, a kaj poslije? Kaj nebu i dalje voziti ljude? Svasta od ZET-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije