Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački HNS

Žele se odreći naknade u korist stradalih u poplavama

gradska skupština,zagreb
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.05.2014.
u 13:25

Pozvali zastupnike u Gradskoj skupštini da se odreknu naknada koje primaju mjesečno za sjednice

HNS-ovi zastupnici u Gradskoj Skupštini Grada Zagreba, Tomislav Stojak i Vedrana Gujić, podnijeli su prijedlog predjsedniku Gradske skupštine i svim gradskim klubovima zastupnikada se odreknu zastupničke naknade u korist stanovništva poplavom pogođenih područja.

- U ovakvim situacijama, kada cijela Hrvatska stoji uz najpotrebitije, HNS smatra da Zagreb treba predvoditi primjerom i na svim se razinama uključiti u aktivnosti pomoći našem stanovništvu u Slavoniji - poručili su iz zagrebačkog HNS-a.

Zastupnici Tomislav Stojak i Vedrana Gujić očekuju podršku svojoj inicijativi od strane svih kolega zastupnika, te ovim putem pozivaju i sve sugrađane da se uključe u brojne aktivnosti pomoći, kako kroz telefonske pozive na broj 060 9011, kroz uplate novčanih sredstava na za to otvorene račune Crvenog križa ili da donesu sredstva pomoći u sabirni centar Gradske organizacije HNS-a Grada Zagreba, Ilica 61 ili bilo koji od otvorenih sabirnih centara u gradu Zagrebu.

>>Imate problem? Saslušat će vas HNS-ov zastupnik

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije