Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto u gradu

Zbog vaterpola bazeni Mladosti zatvoreni

noge
Arhiv VL-a
15.06.2010.
u 09:28

Bazen na Šalati zatvara se u 17.30, na Mladosti unutarnji bazen radi subotom nekoliko sati, a Utrina radi po principu parni - neparni dani.

Počelo je ljetno radno vrijeme na gradskim bazenima. No, konkretno to znači da se, primjerice, na bazenu na Šalati može osvježiti samo do 17.30. Na Mladosti su, pak, vanjski bazeni zatvoreni. Razlog tome su pripreme za skorašnje Europsko prvenstvo u vaterpolu. Građanima je stoga preostalo kupanje u unutrašnjem bazenu koji, primjerice, nedjeljom radi samo do 14 sati. Od 21. lipnja Mladost će produžiti radno vrijeme do 19 sati. Radnim danom, međutim, ulaz za građane je “rascjepkan” na više termina.

Poslijepodnevni je od 15 do 20 sati, a jutarnji, primjerice, od sedam do osam sati, itd.  

Subotom je Mladost građanima dostupna od 13 do 17 sati.  

– Početkom lipnja zatvoreni bazen ima produženo radno vrijeme do 20 sati, a nadziru ga i dvojica spasilaca koja su tu do 23 sata - objasnio je voditelj smjene na Mladosti, Milan Krsnik.  

Bazen Utrina jedini je koji nudi noćno kupanje, ali samo petkom od 22 do 1 sat. No, zbog loše posjećenosti ukinut je termin noćnog kupanja subotom. Radnim danima taj bazen radi prema rasporedu parni - neparni datum. Tako je na neparni datum bazen otvoren do 20 sati, a na parni datum do 19 sati. Cijena dnevne ulaznice za sva tri bazena je 20 kuna. Noćno kupanje na bazenu u Utrini stoji 30 kuna, a taj bazen jedini nudi noćno kupanje, a ulaznica je 30 kuna. Posebna ponuda na tom bazenu je i kupanje u terminu od šest do osam sati ujutro kada ulaznica stoji deset kuna. Naravno, spas od vrućine Zagrepčani mogu potražiti i na Jarunu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije