Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna regulacija

Zbog ugradnje spremnika važna ulica u strogom centru zatvara se za promet do vikenda

Zagreb:  Trg kralja Tomislava na dan Svih Svetih
Luka Batelic/PIXSELL
22.01.2024.
u 06:25

Petrinjska ulica kod raskrižja sa Šenoinom od sutra pa sve do četvrtka, od 8.30 do 15 sati te u petak od 8.30 do 18 sati bit će zatvorena z asv promet

Petrinjska ulica kod raskrižja sa Šenoinom od sutra pa sve do četvrtka, od 8.30 do 15 sati te u petak od 8.30 do 18 sati bit će zatvorena za sav promet, izvijestili su jučer iz zagrebačke gradske uprave.

Razlog je izvođenje radova na postavljanju podzemnih spremnika. Obilazni pravac je Petrinjskom, Šenoinom, Draškovićevom i Boškovićevom.

Na Zagrepčane se apelira da imaju razumijevanja te da poštuju privremenu prometnu regulaciju koja će ondje biti na snazi do vikenda.

Komentara 1

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
12:37 22.01.2024.

Hura! Već dugo nije bilo gužve u centru. Ali, bez brige, neće to trajati do petka, bar ne ovoga. Sigurno će probušiti bar jednu vodovodnu cijev i prekinuti neki kabel pa će biti veselja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije