Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija prometa

Zbog radova na pruzi na nekoliko se dana zatvara željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj, donosimo detalje

Zagreb: Zbog radova Zapadni kolodvor zatvoren je za putnike
Marko Lukunic/PIXSELL
19.09.2023.
u 07:00

Radovi na uređenju kolnika sutra će pak zatvoriti istočni kolnik Avenije Gojka Šuška na dijelu od ulaza u terminal ZET-a do Ulice Rudolfa Kolaka, a radovi će trajati do 4. listopada

Zbog radova na rekonstrukciji pruge koje izvode Hrvatske željeznice, željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj ulici danas se od 8 sati zatvara za sav promet. Radovi će, kako je najavljeno, trajati do četvrtka do 21 sat, a do tada će vrijediti slijedeći obilazni pravci: 

  • Zagorska – Selska – Prilaz b. Filipovića – Vodovodna,
  • Vodovodna – Ilica – Selska – Zagorska - Vodovodna.

Radovi na uređenju kolnika sutra će pak zatvoriti istočni kolnik Avenije Gojka Šuška na dijelu od ulaza u terminal ZET-a do Ulice Rudolfa Kolaka. Za vrijeme navedenih radova, odnosno do 4. listopada, bit će uspostavljeno dvosmjerno odvijanje prometa po zapadnom kolniku na navedenoj dionici. 

Također će biti onemogućeno lijevo skretanje iz smjera Ulice Rudolfa Kolaka prema Aveniji Gojka Šuška (smjer istok-jug), kao i lijevo skretanje iz smjera Avenije Gojka Šuška prema Ulici Rudolfa Kolaka (smjer sjever-istok).

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

  • Rudolfa Kolaka – Ljubijska – Dubrava - Maksimirska cesta.

Iz Grada mole sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te za razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije