Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA POLICIJA

Nazvao i kazao: Na sudu vam je bomba!

policija
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
11.06.2015.
u 19:02

Moguće je da je dojava povezana sa suđenjm dilerima

– Nevin sam u zatvoru šest mjeseci! Zbog toga ćete vi sada naj...! Bomba vam je na sudu! – kazao je muškarac, koji je malo prije 11 sati nazvao tajnicu predsjednika zagrebačkog Županijskog suda.

Kako je već uobičajeno u takvim situacijama, sud je ispražnjen i obavljen je protueksplozivni pregled, kojim je utvrđeno da je riječ o lažnoj dojavi. Stanje na sudu normaliziralo se oko 13 sati, a policija traga za dojavljivačem, koji je zvao s mobitela. Inače, zadnja ovakva situacija dogodila se u veljači, a zanimljivo je da je tada trajalo suđenje skupini dilera optuženih za krijumčarenje kokaina s Kariba.

Njihova rasprava odgođena je sa 9 na 11 sati jer je jednom od optuženika pozlilo. Malo nakon što je iz bolnice javljeno da mu nije ništa, sudu je anonimno dojavljeno o bombi pa će policija sigurno istražiti i je li dojava povezana s tim suđenjem.

>> Zatvorili Lisinski zbog dojave o lažnoj bombi, dojava i u Bandićevoj ulici

>> Zbog prijetnje bombom evakuiran dio Bijele kuće

Komentara 1

MI
Milkica
10:03 12.06.2015.

Prema fotki zaključujem da se radi o zagrebačkom Županijskom sudu u Splitu. Odlična fotooprema članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije