Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvara se cesta

Završavaju se radovi na dijelu Sljemenske ceste, iz Grada poslali važnu obavijest vozačima

Zagreb: Pogled iz ži?are na obnovljeni dio Sljemenske ceste
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
12.05.2023.
u 14:52

Iz Grada napominju da je silazna dionica Sljemenske ceste sukladno planu i dalje zatvorena od 7,30 do 17 sati. Zbog radova bit će izmjena i u javnom prijevozu.

Uzlazni dio Sljemenske ceste od pilane Bliznec do objekta Stara Lugarnica bit će u ponedjeljak, 15. svibnja, zatvoren za sva vozila zbog završnih radova na kolniku - osim u periodu od pet do 7,30 sati ujutro - pa se građane poziva na korištenje žičare, izvijestio je u petak Grad Zagreb.

Žičara Sljeme radnim danom vozi od 10 do 19 sati, a vikendom od devet do 19 sati.

Na kolniku će se postavljati završni sloj asfalta, a trajanje završnih radova na uzlaznoj dionici Sljemenske ceste ovisi o vremenskim prilikama, navodi se.

Osim Žičare Sljeme, posjetitelji mogu koristiti obilazni pravac:

Sljemenska cesta – Bliznec – Markuševečka – Vida Ročića – Miroševečka – Sunekova – Dankovečka – Ulica Dubrava – Zagrebačka – Bistrička – Kašinska – Vugrovečka – Zlatarska - Glavna – Otta Habeka – Kralji – I. Mažuranića – Sv. Matej – Gornja Stubica – Donja Stubica – Stubičke Toplice – Pila – Sljeme – Sljemenska cesta.

Iz Grada napominju da je silazna dionica Sljemenske ceste sukladno planu i dalje zatvorena od 7,30 do 17 sati. Zbog radova bit će izmjena i u javnom prijevozu.

- Autobusna linija 140 (Mihaljevac – Sljeme) će radnim danima s Mihaljevca prema Sljemenu ostvarivati polazak samo u 6.20 sati, a sa Sljemena prema Mihaljevcu u 7.15 sati. Subotom, nedjeljom i praznikom, autobusna linija 140 prometovat će prema redovitom rasporedu vožnje - najavljuju iz ZET-a

>> VIDEO: Usporedili smo cijene žičara u Europi: Put do Sljemena turisti će plaćati kao u francuskim Alpama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije