Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sniman i tv film

Zaprešićka Kristova muka na Cvjetnicu dojmljiv spektakl

Zaprešićka Kristova muka na Cvjetnicu
Foto: Rajko Polić
1/6
13.04.2014.
u 22:48

Zaprešić se zaista može podičiti ovim velikim angažmanom vjernika, dragovoljaca, građana, jer događaj i atmosfera oko njega nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nedjeljno popodne stotine građana provelo je promatrajući i sudjelujući u spektakulalrnoj i dojmljivoj Kristovoj muki u okruženju Jelačićeva parka i dvorca. To je treće događanje dobro pripremljenog scenskog djela u organizaciji udruge Stepinčeva oaza mira i Župe sv. Petra Apostola, a kako je dobro vođeno potvrdjuje i snimanje tv filma dan ranije. Uprizorena su dva zadnja dana Kristova života, a radnja se odvija u prirodnom okolišu poput križnoga puta.

Zaprešić se zaista može podičiti ovim velikim angažmanom vjernika, dragovoljaca, građana, jer događaj i atmosfera oko njega nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

>> Umorni papa Franjo održao dramatičnu homiliju koja će ući u povijest!

Foto: Rajko Polić

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:31 14.04.2014.

Dok ih ne počnu pribijati za pravo na križ, kao oni na Filipinima, nije to prava svetkovina, već egzibicionizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije