Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manji požar

Zapalio se balkon stana u Miramarskoj

Požar u Miramarskoj
Foto: Čitatelj
23.07.2017.
u 12:04

Vatrogasci su tri vozila izašli na teren

Zagrebački vatrogasci dobili su dojavu građana da se zapalio stan u zgradi u zagrebačkoj Miramarskoj ulici 15 A.

Vatrogasci su tri vozila izašli na teren, za Večernji list rekli su da je riječ tek o manjem požaru koji je izahvatio balkon i manji dio kuhinje. Nema ozlijeđenih, a uzrok izbijanja požara još nije poznat. 

Komentara 7

VI
Vito
09:01 24.07.2017.

Pogledajte kakvo je to gradsko "čudo" od prostora pa se zamislite - hoćete li ponovo izabrati ovog "gradonačelnika" _____ Gradi fontane, a nema sposobnosti izgraditi grad _______ Prema onoj staroj narodnoj - izvana gladac, iznutra jadac _______ Svi gradonačelnici see "sigurno okreću u grobu" kad vide što ovaj radi i kako Zagreb propada

VI
Vito
08:57 24.07.2017.

indigo25: _________ Na žalost, ovo je Miramarska 15 a ________ "Spustite se" Google kartom na stajalište autobusa kog Glavnog kolodvora u Zagrebu i pogledajte desno - to je zgrada gdje je gorjelo. _______ "Naš" "gradonačenik" se pobrinuo za fontane, a i za kućne brojeve koje su od ulice udaljeni praktički tri bloka kuća ______ Kad idete iz smjera Miramarskog podvožnjaka u prvom redu (bloku) kuća je restoran "Miramare", veleposlanstvo Finske ..., u drugom redu kuća je zgrada broj 13, a tek u trećem redu kuća je zgrada broj 15 ____ Iako je ta zgrada bliža bivšoj zgradi "zagrebačke banke" i Paromlinskoj, taj prostor je praktički bezimen, makar se po njemu voze svi koji znaju za taj pristup Koturaškoj ulici. _________ Dobro da vatrogasci "znaju", inače bi izgorjelo sve što još nije, a "smeta" razvoju grada "preko pruge".

VI
Vito
08:08 26.07.2017.

indigo25: _________ Ne znam baš - tito nije planirao gradnju Zagreba "preko pruge" ______ Paromlin je izgrađen između 1906.g. i 1908.g., a projektirali ga i gradili Zagrebčani. _______ Znam, znam, pokušavate biti duhoviti, ali mnogi Zagrebčani su "zakinuti" nedodjelom ulica i trgova, a zaslužili su poštovanje više i od sadašnjeg "gradonačelnika" _______ marš al ti to baš i nije smiješno, pogotovo kad se sjetimo kako smo morali satima čekati na ulicama i nismo smijeli prelaziti Savsku cestu i/ili Zrinjevac dok se taj vozio po Zagrebu, ovisno je li doletio ili doputavao plavim vlakom ____ Taj dan smo morali napustiti i školovanje kako bismo prema naređenju mahali "ljubićici bijeloj"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije