Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Novom Zagrebu

Zapalile mu se cipele dok je sjedio na zidu

Hitna
Željko Lukunić/PIXSELL, ilustracija
08.07.2015.
u 20:55

Teške 
ozljede - I. P. (76) zadobio je opekline trećeg stupnja

Zagrebački umirovljenik I. P. (76) teško je ozlijeđen u pomalo neobičnom događaju koji se u utorak usred dana dogodio u Ulici Vladimira Varićaka u novozagrebačkom naselju Sloboština.

I. P. je sjedio na malom betonskom zidiću, a potom je njegove cipele zahvatio plamen. Svemu su svjedočili i prolaznici, koji su priskočili upomoć 76-godišnjaku koji je pokušavao ugasiti plamen koji je već zahvatio i njegove hlače.

Zahvaljujući pomoći pribranih ljudi koji su odmah pozvali i Hitnu, plamen su ubrzo uspjeli ugasiti. Kako je priopćila zagrebačka policija, ozlijeđeni umirovljenik ubrzo je prevezen u Kliniku za traumatologiju gdje su mu liječnici konstatirali opekline trećeg stupnja.

Na mjesto ovog nesvakidašnjeg događaja izašla je i policija kako bi istražila što se dogodilo, odnosno zbog čega su se zapalile cipele 76-godišnjaka.

>>Radnici topili ljepenku na vrhu Inine zgrade pa umalo izazvali pravi požar

Komentara 7

ZA
zambezi
22:17 08.07.2015.

Tko moze razumjet clanak? Kakav je to zidic ispod kojeg gori vatra. Ne kizim.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
22:00 08.07.2015.

Nije u soku samo nesreti starac. U soku su i dezurno srackatori na ovom portalu, jer do sada nitko od njih nema "municije". Mozda bi i imali da ste napisali da je starac Hrvat, Srbin ili mozda Bosanac.....

FR
franjom18
06:05 09.07.2015.

clanak bez veze, kao i svi, poceta ima a za kraj, koga briga, misle sutra trcim po novine, da vidim oho!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije