Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna špica

Zagrepčankama šetnje trgovačkim centrima ne padaju teško

ulična moda (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/5
20.03.2013.
u 17:00

Zagrepčanke vole klasičan i casual stil, a neke biraju samo šareno i kričavo

Tamara Podnar (23), studentica: Obožava ići u kupnju, a najviše voli i kupuje ženstvenu i trendi odjeću. Važno joj je i da se osjeća udobno u onom što nosi.

Maša Zibar (25), novinarka: Mašin stil ovisi o raspoloženju, ali ističe, najčešće je to opušten, casual stil. Voli otići u kupnju, barem jednom mjesečno.

Leona Paljug (20), studentica: Studentica ekonomije odlazi u šoping redovito i ne pada joj teško. Njezin stil je klasičan, ali ipak pazi da je odjeća u trendu.

Martina Naletilić (22), studentica ekonomije: Studentica ekonomije ne kupuje s namjerom. Kad vidi komad koji joj se sviđa, kupi ga. Voli casual i trendi stil.

Iva Kočić (22), studentica: Iva baš i ne voli šoping, ali kad kupuje, kupuje šareno i kričavo. Odjeću najčešće kupuje u Austriji i Sloveniji.

>>Zagrepčanke vole spajati nespojivo, od Hrelića do Zare

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije