Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomogao ozlijeđenom djetetu

Zagrepčanka pohvalila susjeda: 'Zahvalni smo mu do neba. E zato volim Gajnice!'

Dijete u samoizolaciji
Marin Tironi
30.07.2023.
u 10:45

Iako se susjed u komentarima još uvijek nije javio, članovi grupe s oduševljenjem su prihvatili pozitivnu vijest o dobrom djelu stanovnika Gajnica

Na tmurno nedjeljno jutro brojne je oduševila objava u kvartovskoj Facebook grupi "GAJNICE jučer danas sutra". Naime, žena je odlučila pohvaliti osobu koja je njezinog sedmogodišnjeg posinka, koji se ozlijedio na igralištu, doveo kući. 

-Dragi susjedi, danas je gospodin susjed donio mog sedmogodišnjeg posinka koji je rasjekao nogu na igralištu u velikom parku doma, a ja se nisam ni snašla da ga pitam kako se zove. Usput budi rečeno da dijete govori samo danski i da se susjed snašao s njim i bratom da sigurno stignu kući. Zahvalni smo mu do neba, Nicolai i ja. Učinio je veliku stvar, a to je osjećaj zajednice i brige za naše klince- napisala je u korisnica u grupi. 


>>VEZANI ČLANCI: 


Pozvala je susjeda da joj se, ako je u grupi, javi kako bi ga počastila kavom krajem kolovoza kada ponovno buzde u Hrvatskoj

-Šaljemo Vam veliki zagrljaj Nicolai, Silvestri, Asbjørn i ja. Ovo je razlog zašto volim Gajnice od 1985- napisala je članica Facebook grupe. 

Iako se susjed u komentarima još uvijek nije javio, članovi grupe s oduševljenjem su prihvatili pozitivnu vijest o dobrom djelu stanovnika Gajnica. 

>>VIDEO: Pas spasio svog vlasnika

Komentara 2

BT
Branko_Trol
13:53 30.07.2023.

Majko mila sta se radja. Malo se posjece i odmah ga netko mora kuci nosit. Pravite od djede retarde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije