Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tomašević u obilasku

Zagrebački vatrogasci u tri sata obavili čak 15 intervencija, a prisjetili su se i zanimljivih trenutaka iz 2023.

Tomislav Tomašević obišao Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
31.12.2023.
u 23:03

Zaista mogu reći da sam ponosan na naše vatrogasce i sve što su napravili u protekloj godini. Posjetili su nas i zagrebački policajci kojima volimo ispuniti želju da barem na kratko budu vatrogasci, istaknuo je zapovjednik JVP Zagreb Siniša Jembrih

Jedna od postaja tradicionalnog novogodišnjeg obilaska zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića bila je i Javna vatrogasna postrojba u Savskoj, čiji su vatrogasci u nešto više od tri sata obavili čak 15 intervencija. 

– Ove godine sanirali smo, između ostalog sto požara automobila te 347 tehničkih intervencija spašavanja iz automobila. Taj broj se znatno povećao u odnosu na prijašnje godine kada smo ih u prosjeku imali stotinjak, a povećali su se radi nevremena i većeg broja prometnih nesreća. Zahvaljujući zagrebačkim vatrogascima direktno je spašeno 45 osoba, što iz požara, Save i nesreća vlakova. Izdali smo knjigu, uspješno odradili projekt "Vatrogasci u kvartu", spašavali smo mačke i druge životinje – istaknuo je glasnogovornik zagrebačkih vatrogasaca Siniša Jembrih prilikom prisjećanja nekih od najzanimljivijih dojava koje su zaprimili u protekloj godini. 

VEZANI ČLANCI: 

– Zaista mogu reći da sam ponosan na naše vatrogasce i sve što su napravili u protekloj godini. Posjetili su nas i kineski policajci kojima volimo ispuniti želju da barem na kratko budu vatrogasci – dodao je. 

Prije nego obilazak završi na Trgu bana Jelačića gdje će sa Zagrepčanima i gostima dočekati Novu godinu, Tomašević će posjetiti i Policijsku upravu zagrebačku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije