Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korektna cijena

Zagrebački kafić oduševio kavoljupce: 'Kavu za 1 euro kuhat ćemo i narednih 366 dana'

Vlasnik kafića iz Zagreba cijene svih kava zaokružio na jedan euro
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
04.01.2024.
u 09:58

Usprkos generalnom podizanju cijena, vlasnici ovog kafića žele svojim gostima pružiti kvalitetnu kavu po prihvatljivoj cijeni.

Zagrebački kafić "Unique One" na Malešnici je godinu dana prodavao kavu za samo 1 euro. Time su skupili puno više gostiju, a dnevno skuhaju preko 230 kava. Vlasnik ovog kvartovskog kafića, Ivan Belko, naglasio je kako im se ovaj potez itekako isplatio kako radi privlačenja novih gostiju tako i radi povećanja prometa. 

Preko društvenih mreža su se zahvalili svojim gostima radi povjerenja i objavili odluku da će kava koštati 1 euro i u 2024. godini. Unatoč podizanja cijena pića i kava u svim kafićima uvođenjem eura, caffe bar Unique je odlučio olakšati svojim gostima preračunavanje eura i omogućiti im kave po prihvatljivim cijenama. Kada su prije godinu dana objavili cijene kave, dobili su lavinu pozitivnih reakcija, pa su se i ove godine odlučili na isti potez.

Foto: Screenshot Instagram

POVEZANI ČLANCI:

"Dragi gosti, danas je godina dana od kada smo odučili sve kave staviti 1 euro. Prije svega, želimo vam zahvaliti na ukazanom povjerenju u ime cijelog tima. Krenulo je pričom uvođenja eura prošle godine. Stavili smo cijene svih kava na 1 euro, a ponajprije smo mislili na vas. Želimo da svatko tko želi popiti kavu, može po korektnoj cijeni i vrhunskoj kvaliteti. 365 dana smo kuhali kavu za 1 euro, kuhat ćemo i narednih 366 dana. Hvala", objavili su na svojim društvenim mrežama.

VIDEO Vjeruje se da se jedno Nostradamusovo proročanstvo već ostvarilo: Dogodilo se na Novu godinu

 

Ključne riječi

Komentara 11

AN
AnimaTor
12:03 04.01.2024.

Može se ako se hoće biti , "domoljub"u realnosti a ne se samo busati u prsa i onda drapati sugrađane ,kliente. Bravo za korektnu kvartovsku politiku prema vlastitim građanima. Bravooooooo

BS
Blue_shirt
11:49 04.01.2024.

Upravo ovo što je razmaknica komentirao. Dakle kilogram premium branda kave košta sa pdv 17€, s obzirom da je pdv prolazna stavka , dakle <14€/kg , napominjem premium blend kave. Ako proda 230 kava po 1€, mjesčni prihod mu jee 5.500€. A trošak kave 30danax2kg = 840€. Dakle samo na kavi mu mjesečno ostane za radnike i 4.600€ i više nego dostatno...

BL
Blomberg
10:16 07.01.2024.

Nadajmo se da ce i drugi slijediti taj primjer,i pridonjeti ljudima olaksanje, no pa ne prodaje taj kafic samo kavu zgrabi on i na drugim tekucinama, i ne mora se svaki preko noci obogatiti, biti realan i skromn je vrlina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije