Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajam Eros4U

Zagrebački holding plaća 19.800 kuna za hrvačice u blatu

hrvanje u blatu
AFP/PIXSELL
22.11.2011.
u 17:09

Erotski sajam Eros4U održat će se za dva tjedna, od 2. do 4. prosinca, na Velesajmu.

Zagrebački holding na službenoj internetskoj stranici objavio je javni natječaj za nabavu "usluga umjetničkog i reprodukcijskog izvođenja za 2. međunarodni sajam Eros4U – zabavni program hrvanje u blatu."

Ponuda je na stranicama Holdinga objavljena 21. studenog 2011., a posao se namjerava sklopiti s hrvačkim klubom "Kralj Zvonimir" iz Zadra. Ponuđač treba imati odgovarajuću opremu: bazen, posebnu smjesu u kojoj se djevojke hrvaju i – hrvačice. Prema dogovoru koji će sklopiti izravno s organizatorom, djevojke bi svoj performans trebale izvoditi barem jednom dnevno za vrijeme trajanja sajma Eros4U.

Procijenjena ukupna vrijednost nabave iznosi 155.000 kuna i po tome ulazi u nabavu male vrijednosti. Od ukupne cijene za hrvanje u blatu predviđa se 19.800 kuna. Erotski sajam Eros4U održat će se za dva tjedna, od 2. do 4. prosinca, na Velesajmu.

Komentara 3

Avatar priljepak
priljepak
18:46 22.11.2011.

I gdje ste sada vi čelnici mjesnih i sličnih odbora i lokalne samouprave. Stalno se žalite na holding da su vam ceste u jadnom stanju i na puno mjesta fali ili uopće nema asfalta. I umjesto da ovako nekaj organiziratete na lokalnom nivou pa bi svi fest uživali, vi sve potencijalne gušte več u korjenju uništite. Sam prošlu jesen gledao kad su moja Bara i Štefova Jalža u blatnjavku pred mojim dvoriščem opale. I ovak se ne voliju baš jako kao i sve susjede u prigorskom kraju pa su se odmah za kose počupale i jedna drugoj glavu v blato gurnule. Baš ovako kako je to na ovoj slici. Je dobro znam imaju malo veće guzice ali opet je bilo lepo za vidjeti. Ni se odmah dalo raspoznati koja je koja. Zato bih lijepo zamolio da se bar poneka blatna graba u prigorskome kraju ostavi kao prirodna oaza u športsko rekreacijske svrhe, i da se redovito sa cisternom voda dopelja kako bi bilo blata i za vrijeme suše.

Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
09:30 23.11.2011.

dragi zagrepčanci,,,,,,,,javna vatrogasna postrojba Zagreba trosi 1.600.000kn za iste stvari Holding (servis i rezervne djelove za vatrogane aparate) 4.500,000kn. Uz to Holding sam sebi servisira iste (znaci troskovi bi trebali biti manji) Gdje odlazi novac ,u cije crne fondove se slijevaju silni milijuni preplacenih usluga???????????????

TM
trade_mark
13:24 23.11.2011.

a ono, vjerojatno bandićeva kćer sudjeluje u hrvanju pa grad \'sponzorira\' event jer je već narihtano da mala bude pobjednica i pokupi nagradni fond.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije