Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORIJADA

Sedmero privedenih, 25 intervencija hitne, oštećen tramvaj i dva vlaka

maturanti
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/26
17.05.2016.
u 22:39

Bilo je više lakših ozljeda dok je u nekoliko slučajeva medicinska pomoć pružena zbog kolapsa

Zagrebačka policija je za vrijeme Dana zagrebačkih maturanata, koji je danas održan na jezeru Bundek, privela sedmero maturanata zbog remećenja javnog reda i mira dok je hitna medicinska služba imala ukupno 25 intervencija.

Policija je izvijestila i o dva oštećena vlaka i jednom tramvaju.

Trećina od 25 intervencija hitne službe pružena je zbog prekomjerne konzumacije alkohola a petero maturanata prevezeno je na triježnjenje u zagrebačke bolnice, doznaje se u zagrebačkom Zavodu za hitnu medicinu. 

Uz to, bilo je i više lakših ozljeda dok je u nekoliko slučajeva medicinska pomoć pružena zbog kolapsa.

Dan zagrebačkih maturanata počeo je u podne okupljanjem oko osam tisuća maturanata na Trgu bana Jelačića, nakon čega je vesela povorka već tradicionalno krenula prema jezeru Bundek, gdje su završetak srednjoškolskog obrazovanja slavili uz bogat glazbeno-scenski program koji je trajao do 22 sata.

>> Evo kako maturanti diljem Hrvatske slave svoj dan

>> Po prvi put vukovarski maturanti plesali Quadrilla ples

Komentara 13

DU
Deleted user
00:10 18.05.2016.

"...Sedmero privedenih, 25 intervencija hitne, oštećen tramvaj i dva vlaka..."_Stvarno su položili ispit zrelosti po standardima brdovitog Balkana…

AL
Alkana
18:11 17.05.2016.

Nije mi jasno da se dozvoljava ovo javno divljanje i unuštavanje imovine građana. Tko će platiti štetu? Ili maturanti ili oni koji su im dopustili takvo ponašanje. Pa zar se veseliti ne može bez alkohola i divljanja?

VA
Valnea
18:24 17.05.2016.

Posipavanje brašnom nema veze sa zdravom pameti.To rade u osnovnim i u srednjim školama na kraju svake školske godine.Što time žele poručiti?Nikome u drugim državama ta bedastoća nije jasna,zgražaju se.Droga,alkohol,policijske intervencije,uništavanje,razbijanje,tučnjave..Sramota što im se to dopušta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije