Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najluđa noć

Zagreb privukao ljubitelje fetiša iz cijelog svijeta, svi u koži, lateksu i kostimima

Fetiš
Foto: Organizator
1/9
11.07.2014.
u 14:45

Bestiarum organizira Mala performerska scena, a njegov umjetnički program podržavaju Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba i Ministarstvo kulture

Zagrebački klub Dramatic prošlog je vikenda bio domaćin Bestiaruma, najvećeg fetish partyja u regiji, koji je i u svom trećem izdanju privukao nekoliko stotina domaćih, ali i stranih zaljubljenika u fetish art. Osim posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, na jedinom hrvatskom fetiš bilo je i publike iz Italije, Češke, Njemačke, Rusije, Velike Britanije, Grčke, Njemačke...

Treći Bestiarum tako je potvrdio da se o ovom hrvatskom proizvodu urbanog noćnog života glas brzo i uspješno pronio po brojnim europskim adresama!

Odjeveni u lateks, kožu ili uistinu fantastične kostime iz kućne radinosti (na Bestiarumu je, naime, obavezan fetish/fantasy dress code za publiku!), na tri kata kluba svoju su zabavu pronašli i simpatični furryji, zločeste školarke, stroge domine i ljudi-zečevi. Sve ih je zabavljao bogat performerski program s gostima iz Velike Britanije, Novog Meksika, Rusije i Italije.

Na web stranicama Bestiaruma, kao i na Facebooku, objavljena je galerija fotografija koja svjedočio partyju s kojim je Zagreb, bar na tren, mogao stati uz bok noćnom životu Berlina, Londona ili New Yorka. Uz ovakako zainteresiranu publiku, ali i turistički potencijal koji donosi Bestiarumova prisutnost u međunarodnim medijskim fetiš krugovima, samo je pitanje dana kad će ova možda i najluđa noć u zagrebačkoj ponudi prestati biti rezervirana za samo jednu subotu u godini.

Bestiarum organizira Mala performerska scena, a njegov umjetnički program podržavaju Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba i Ministarstvo kulture, te sponzori poput Octopusa, Kondomanije i Strasti.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije