Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OLUJE

FOTO Dio Zagreba ostao bez struje: Ulice u mraku, negdje se već vratila

Foto: Dario Topić
1/3
20.07.2023.
u 22:49

Javna rasvjeta nije bila upaljena u dijelovima Novog Zagreba, a u dijelovima grada struja se već vratila

Dio Zagreba večeras je ostao bez struje, i to zbog problema koji su nastali nakon jučerašnjeg olujnog nevremena koje je uzrokovalo velike štete po gradu. Među ulicama koje su ostale bez struje su i one u užem centru grada, poput Ilice, Frankopanske i Gundulićeve. 

Glasnogovornica Gradske uprave Dinka Živalj potvrdila je za 24sata kako je zbog jučerašnjeg nevremena došlo do problema u signalu između Elektre i kutija koji distribuiraju rasvjetu. Kvar se trenutno otklanja, a struja se već vratila u Kustošiji, Vrapču te Črnomercu. 

Javna rasvjeta nije bila upaljena u dijelovima Novog Zagreba, pa su se brojni zapitali u čemu je problem. Na zapadnom dijelu grada struje također nije bilo struje, no vratila se nakon kratkog vremena.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Žena zapela u oluji, držala se za prometni znak: 'Prolaznik me spasio iz horora, hvala mu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije