Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od sajma

Zagreb Auto Show otkazan drugi put zaredom

'27.03.2008., Zagreb - Zagreb Auto Show na Zagrebackom velesajmu. Lamborghini Gallardo Spyder.  Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
27.02.2012.
u 17:27

– Nažalost, nije bilo dovoljno zainteresiranih izlagača – rekao je direktor Zagrebačkog velesajma Milan Trbojević

Zagreb Auto Show 2012., koji se trebao održati krajem ožujka, otkazan je. Tako se međunarodni sajam automobila u Zagrebu neće održati drugi put zaredom. Zadnji je održan 2008., kad ga je posjetilo 215.000 ljudi.

– Zagrebački velesajam učinio je sve kako bi se sajam održao pa i želio ustupiti prostor izlagačima besplatno. Nažalost, nije bilo dovoljno zainteresiranih izlagača – rekao je direktor ZV-a Milan Trbojević.

Zainteresirano je bilo 21% zastupnika automobila koji su u vrlo lošoj tržišnoj situaciji, a za održavanje sajma je potrebno više od 70%.

– Nismo željeli stvarati gubitke i sajam smo otkazali – kaže glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Komentara 7

LU
lutomirski
20:01 27.02.2012.

autoshow odkazan, pa nemogu svi Hrvati da si kupe jahtu i onda jos auto, sad su odustali od auta i kupili jednu ili 2 jahte---

LU
lutomirski
20:02 27.02.2012.

ja mislim da se i za jahte niko ne interesira, to me jako zabrinjava.....

DO
domani
18:10 27.02.2012.

Sada dolazi na naplatu postavljanje ljudi na ključna mjesta Zagrebačkog velesajma, zapošljavanje rođa i podobnih, a ne sposobnih. Ova zagrebačka vlast je uništila ono kaj se nije moglo uništiti, pokrali su sve kaj su mogli pokrasti i nikome, a najmanje nama koji sve to plačamo, nisu ni pomislili postaviti račune. Da se rođacima i prijateljima ne izdaju dvorane za gimnastiku, tenis i druge sadržaje skoro pa besplatno,naravno dvorane koje su na atraktivnim lokacijama i onda se isto te sale debelim novcima iznajmljuju Zagrebački velesajam bi i dana radio punom parom. Ne plačem za solijalizmom,ali tam su bar krali s mjerom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije